Luis Enrique:

Luis Enrique: "Estem preparats per competir i capgirar l'eliminatòria"

El tècnic del PSG, que s'ha declarat un culer més, s'ha mostrat segur del seu equip, que ha enaltit en la roda de premsa prèvia a la tornada dels quarts de final de la Champions

Es nota que és un dels partits importants. Aquesta tornada dels quarts de final de la Champions entre FC Barcelona i París Saint-Germain ha concentrat l'atenció d'una gran quantitat de mitjans de comunicació. Uns focus mediàtics que s'han deixat veure en volum a la roda de premsa de l'entrenador del PSG, Luis Enrique, i del defensa, Achraf Hakimi, que ha tingut lloc en l'escenari del duel, l'Estadi Olímpic Lluís Companys.   

Hakimi: "Estem motivats per portar la victòria cap a París"

"Estem molt motivats per endur-nos la victòria cap a París", ha explicat el lateral marroquí. "Estem plenament convençuts que li donarem la volta", ha confessat el tècnic asturià. Així de contundents s'han mostrat els protagonistes francesos en la prèvia del matx, que arriba amb el 2-3 del territori francès. Unes declaracions gens dubitatives que han tingut continuïtat en les seves següents paraules als micròfons de Montjuïc. "Ho donarem tot", ha repetit el jugador que no va disputar l'anada al Parc des Princes. "Arribem en un bon moment. No tinc cap dubte que competirem i estem desitjant donar una alegria a la nostra afició", ha afegit Luis Enrique en el discurs positiu dels francesos. 

Tant Achraf com Luis Enrique també han tingut temps per radiografiar l'equip de Xavi: "Hem d'intentar que el Barça no estigui còmode amb la pilota. No només Raphinha arriba inspirat en atac, té moltes peces perilloses. Hem d'estar compactes i dominar el joc". "No especularem. Nosaltres pressionarem des del minut 1. De ben segur que el Barça utilitzarà el joc en llarg per trobar els espais", ha radiografiat un convençut Luis Enrique. En la seva anàlisi del partit, el preparador ha previst un duel amb molts gols i que serà bonic per als ulls de l'espectador. 

En un equip carregat de jugadors amb renom, Luis Enrique ha defugit les individualitats. "Tots els 23 jugadors que he citat estan preparats. Tinc un grup de jugadors sense egos, d'elit. Els veig entrenar cada dia i tots tenen opcions de jugar", ha afegit. 

Elogis cap a Xavi 

Tant Xavi com Pedri en roda de premsa han demanat que l'Estadi Olímpic Lluís Companys fos una olla a pressió. Un argument del costat culer al qual Achraf Hakimi ha volgut restar importància: "Volem demostrar que estem preparats i que l'afició barcelonista no ens afectarà. En el camp serem 11 contra 11". L'escenari del duel també ha tingut paraules de l'exentrenador del FC Barcelona: "Aquest estadi em porta molt bons records pels Jocs Olímpics. És un escenari que està a l'altura del duel". "Em sento un culer més, acceptaré com en rebin", ha afegit Luis Enrique, que ha expressat que s'ha emocionat pels elogis de Xavi en la roda de premsa anterior. "És un entrenador molt top i així ho demostren els resultats", ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut