Cadis - FC Barcelona: Continuar navegant en el rumb del triomf

Cadis - FC Barcelona: Continuar navegant en el rumb del triomf

Els culers visiten el Nuevo Mirandilla en la jornada 31 de la Lliga amb l'objectiu de sumar el tres punts per pressionar el primer classificat

Punt i a part a la Champions. El FC Barcelona deixa aparcada per un moment l'eliminatòria dels quarts de final de la màxima competició continental davant el PSG, amb la sortida a Cadis. Amb el vent a favor gràcies a la victòria en l'anada al Parc dels Prínceps (2-3), els de Xavi volen continuar navegant en el rumb del triomf, però aquesta vegada a la Lliga. Una competició que va deixant enrere les jornades. Estem en la 31 de 38. 

D'aquesta manera, els blaugranes han de posar el xip de Lliga abans de reprendre el torneig europeu. Perquè aquest Cadis - Barça talla pel mig l'eliminatòria dels quarts de final de la Champions, que es reprèn el dimarts 16 d'abril a les 21 hores. Ara bé, els de Xavi Hernández s'han de concentrar per sumar els tres punts a la competició domèstica, on segueixen l'estela del primer classificat. El Reial Madrid es troba a vuit unitats. Aquest dissabte 13 d'abril, els culers saltaran al Nuevo Mirandilla sabent el resultat dels madrilenys, que juguen a Son Moix a les 18.30 hores. Però també, el marcador de l'Atlètic de Madrid - Girona; els de Míchel Sánchez es troben a dues unitats dels barcelonistes. 

Ampliar la ratxa d'imbatibilitat

Per aquest duel, el tècnic de Terrassa no podrà comptar amb João Cancelo, Robert Lewandowski i Iñigo Martínez per acumulació de targetes. Unes baixes, doncs, que no formen part d'una convocatòria que voldrà donar continuïtat a la ratxa d'imbatibilitat a la Lliga. El Barça acumula nou partits consecutius sense perdre: dos empats i set victòries. Una ratxa on la porteria ha tingut molt a veure. Ter Stegen suma cinc partits seguits sense encaixar. Una fiabilitat defensiva que ha d'acréixer en un camp amb dificultat. 

En el Nuevo Mirandilla, el FC Barcelona s'ha deixat punts en dues de les últimes tres visites: un empat, una derrota i una victòria. El precedent més proper és el triomf per 0-4 del curs passat. També cal recordar que el precedent de la primera volta va acabar amb somriure barcelonistes gràcies als tres punts sumats a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Era la jornada dos i els gols de Pedri i Ferran Torres en l'ocàs del matx van certificar la victòria. 

 

Els grocs, en bona dinàmica com a locals

L'elenc de Mauricio Pellegrino registra dues victòries en els seus darrers tres duels lliguers. Dues alegries que ha sumat com a local i deixant la seva porteria a 0. 2-0 davant l'Atlètic de Madrid i 1-0 davant el Granada. Dos triomfs, separats per la derrota al camp de la Reial Societat, que han donat aire als cadistes que lluiten per sortir de la zona de descens. De moment, el Submarino es troba en la 18a posició a tres punts de la salvació. 

Així doncs, no serà una sortida fàcil. Per tant, el FC Barcelona haurà de navegar amb els cinc sentits posats al Nuevo Mirandilla per amarrar un nou triomf. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut