Local

Fundació UE Tona – Barça Atlètic: Estrena oficial en pretemporada

(18:00 hores, Xala TV) Després de quatre amistosos, el filial blaugrana disputa la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta

El Barça Atlètic 22/23 afronta aquest dissabte el primer partit oficial de la nova temporada. El conjunt de Rafa Márquez visita la Fundació UE Tona a les 18 hores en un partit corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta. Després de quatre partits amistosos contra l’UE La Jonquera (1-8), el FC L’Escala (0-4), el CE Manresa (0-0) i el FC Andorra (0-1), el filial blaugrana buscarà mantenir les bones sensacions de les primeres setmanes de treball i accedir a la següent ronda.

La Fundació UE Tona, el primer rival oficial del Barça Atlètic, competirà aquesta temporada en la Tercera Federació després de l’ascens del curs passat. El duel de Copa Catalunya serà el primer partit de la pretemporada del conjunt dirigit per Ricard Farrés, que va arrencar la preparació la setmana passada.

Primera convocatòria

A diferència dels partits amistosos anteriors, per a aquest duel Rafa Márquez ha hagut de fer una convocatòria de 20 jugadors. Les baixes per lesió d’Álvaro Sanz i Juanda Fuentes, que ja es van perdre l’últim amistós, se sumen a la de Pelayo Fernández, en la recta final de la recuperació de la seva lesió de genoll. Els jugadors descartats han estat Fermín López, Josep Cerdà i Saïdou Bah.

Els 20 jugadors que formen la convocatòria són els següents: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Sergi Rosanas, Álvaro Núñez, Diounkou, Mika Mármol, Chadi Riad, Ndiaye, Àlex Valle, Carbonell, Casadó, Emre Demir, Txus Alba, Aleix, Aranda, Ilias Akhomach, Estanis, Fabio, Zacarías Ghailan i Roberto.

El partit, que es disputarà a les 18 hores al Municipal de Tona, es podrà seguir en directe a la plataforma Xala.cat. Després d’aquest partit, el Barça Atlètic tornarà a jugar el proper dimecres 10, al Johan Cruyff, contra el València Mestalla a les 19 hores.

Més notícies aquí