Barça - Recam Làser CH Caldes: Golejada incontestable (11-1)

Els d'Edu Castro superen amb contundència els calderins i ja tenen l'ull posat en la visita de l'Sporting CP a la Champions

Nova golejada culer al Palau Blaugrana. El Barça ha guanyat amb facilitat el Recam Làser CH Caldes i s'ha recuperat de l'última derrota contra el Deportivo Liceo a l'OK Lliga (11-1). Els d'Edu Castro han encarrilat el partit des de la primera part i no han donat cap opció als visitants. Així, els blaugranes ja miren al duel del pròxim dijous contra l'Sporting CP en la tornada dels quarts de final de la WSE Champions League per intentar una remuntada èpica a casa.

Inici immillorable

El Barça ha arrancat l'enfrontament amb molta intensitat, buscant la porteria del Caldes des del primer moment, i de seguida ha aconseguit un gran avantatge. Pau Bargalló ha rematat per sota una assistència de Marc Grau després d'una gran jugada del 28 blaugrana per obrir la llauna en els instants inicials (1-0, min. 2). I al cap d'uns minuts, la insistència ha tornat a tenir recompensa. Sergi Panadero ha caçat una pilota davant Arnau Martínez per col·locar el segon (2-0, min. 5), mentre que pràcticament a la següent jugada, Pau Bargalló ha recuperat l'esfèrica en camp contrari per fer pujar el tercer al marcador (3-0, min. 6).

João Rodrigues, en el primer partit després d'anunciar la seva marxa a final de temporada, ha demostrat la seva qualitat marcant dos gols més en dos minuts. El primer, un autèntic golàs, rematant d'esquena amb un xut molt potent (4-0, min. 7); el segon, aprofitant un refús davant la porteria visitant per posar el cinquè en el lluminós amb només vuit minuts de partit disputats (5-0, min. 8).

La calma... abans d'una nova tempesta

Després d'un inici frenètic dels d'Edu Castro, la tempesta s'ha calmat, però en els últims minuts de la primera part ha tornat l'huracà blaugrana. Sergi Llorca ha rematat una assistència màgica d'esquena i per sota les cames de Marc Grau (6-0, min. 19), mentre que el mateix Grau ha sigut l'autor del setè després d'una errada del porter visitant (7-0, min. 19). A tres minuts del final de la primera part, Pau Bargalló ha marcat el seu hat-trick particular amb una bona diana a la mitja volta (8-0, min. 22). A la jugada següent, el Caldes ha marcat el gol de l'honor de la primera meitat gràcies a Adrià Ballart (8-1, min. 23). Així, s'ha arribat al descans amb un avantatge molt contundent a favor del Barça.

Segellen el partit

A la represa, João Rodrigues ha vist la targeta blava per una falta, però Sergi Fernández ha aturat la directa d'Adrià Ballart. De fet, el mateix porter blaugrana, que aquesta setmana ha renovat fins al 2025, ha evitat algunes rematades més dels visitants. El marcador favorable no ha evitat l'empenta culer i han continuat tenint entre cella i cella la porteria del Caldes. La connexió Pau Bargalló-Sergi Llorca ha obert la porta al novè gol, amb assistència del 8 i rematada del 44 (9-1, min. 33). I en la jugada següent, ha sigut Bargalló qui ha fet pujar el desè a l'electrònic (10-1, min. 34). A les acaballes, João Rodrigues ha tancat el duel amb el seu tercer gol particular i l'onzè del Barça (11-1, min. 48). Una antesala perfecta al Palau Blaugrana abans de la visita de l'Sporting CP per intentar una remuntada èpica.

Barça, 11
Recam Làser CH Caldes, 1

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Sergi Panadero, Marc Grau -cinc inicial- Xavi Barroso, Sergi Llorca, Eloi Cervera, João Rodrigues, Carles Grau

Recam Làser CH Caldes: Arnau Martínez, Roger Presas, Xavier Gurri, Adrià Ballart, Marc González -cinc inicial- Arnau Serra, Pau Cardona, Biel Pujades, Marcos Blanqué, Jordi Pons

Gols: Pau Bargalló (1-0, min. 2), Sergi Panadero (2-0, min. 5), Pau Bargalló (3-0, min. 6), João Rodrigues (4-0, min. 7), João Rodrigues (5-0, min. 8), Sergi Llorca (6-0, min. 19), Marc Grau (7-0, min. 19), Pau Bargalló (8-0, min. 22), Adrià Ballart (8-1, min. 23), Sergi Llorca (9-1, min. 33), Pau Bargalló (10-1, min. 34), João Rodrigues (11-1, min. 48)

Àrbitres: Toni Ribó i Aleix Gorina. Faltes: 5-7. Targeta blava a João Rodrigues (Barça)