Senergy Renovables Sant Just - Barça: Campions de Copa! (0-6)

Senergy Renovables Sant Just - Barça: Campions de Copa! (0-6)

Els d'Edu Castro han dominat la final i s'han endut el trofeu per tercera vegada seguida

La Copa torna a ser blaugrana! El FC Barcelona s'ha imposat amb claredat al Senergy Renovables Sant Just i s'ha proclamat campió per tercera vegada consecutiva. Els gols de Xavi Barroso (2), João Rodrigues, Eloi Cervera i Ignacio Alabart han permès als d'Edu Castro fer esclatar el confeti de la 26a Copa de la història de la secció

Color blaugrana

El primer capítol d'aquest trofeu que ha aixecat el Barça ha estat un inici elèctric al pavelló Joan Ortoll. Perquè el Senergy Renovables Sant Just i el FC Barcelona s'han plantat a la final amb ànims de gol. D'aquesta manera, els atacs han sacsejat les defenses i les guardes de Elagi Deitg i Sergi Fernández. Impermeables fins a la connexió màgica de Pau Bargalló i João Rodrigues. El s'ha disfressat, altre cop, d'assistent de luxe per a la definició sensacional del 79.

Aquest 0-1 ha donat més ales als culers, que han continuat acumulant arguments ofensius per alterar més el marcador. Dos ferros consecutius han negat la fam anotadora. Xavi Barroso ha estat el següent nom en apuntar-se un gol estratosfèric enmig de l'episodi dominador del FC Barcelona. Amb una sola mà ha imprès molta potència a un llançament imparable per al porter visitant.

Sergi Fernández ha aturat qualsevol espurna de reacció del Sant Just. El bon moment de l'elenc blau també ha estat tallat pel 0-3 d'Eloi Cervera. El jove igualadí ha deixat la seva empremta en la seva primera final de Copa. Un nou capítol alegre per al FC Barcelona en aquesta final, que ha marxat al descans amb aquest incontestable 0-3. 

Més gols culers 

A la represa, el Sant Just ha perdonat l'1-3. Una concessió que el FC Barcelona ha enaltit amb el 0-4. Ignacio Alabart s'ha encarregat d'allargar el desenvolupament feliç dels blaugranes. Els d'Edu Castro han continuat dominant i eixamplant el lluminós. I és que la fam anotadora no ha tingut fre. La qualitat de Pau Bargalló s'ha trobat amb la d'Ignacio Alabart. En el 0-5, el ha actuat d'assistent i el de golejador. Un marcador inqüestionable que ha permès acostar-se, encara més, al títol quan encara quedaven 16 minuts per a la conclusió. 

Un petit ensurt en forma de ferro del Sant Just ha estat l'únic sobresalt fins al confeti blaugrana final. La victòria s'ha tancat en el 0-6, obra de Xavi Barroso després d'una jugada coral. Una cloenda rodona que ha portat la tercera copa seguida per al FC Barcelona i la 26a de la història de la secció. Ara toca assaborir la dolçor de la Copa, però els blaugranes ja tenen en l'horitzó la Champions. El dijous 14 de març (19.30 hores), el Barça juga al Pavilhão Paz e Amizade contra l'Sporting. Però, de moment, tocar gaudir perquè som campions de Copa! 

FITXA DEL PARTIT

Senergy Renovables Sant Just, 0
Barça, 6

Senergy Renovables Sant Just: Elagi Deitg, Cristian Rodríguez, Joan Pujalte, Eduard Fernández i Gerard Miquel -cinc inicial- Xavier Crespo, Borja López i Iñaki Cabezas
Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Xavi Barroso i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Llorca, Marc Grau, Sergi Panadero i Eloi Cervera

Gols: 0-1, João Rodrigues (min 6); 0-2, Xavi Barroso (min 12); 0-3, Eloi Cervera (min 22); 0-4, Ignacio Alabart (min 30), Pau Bargalló (min 32); 0-6, Xavi Barroso (min 48)

Àrbitres: Rubén Fernández i Sergi Mayor. Faltes: 8-5

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut