Xavi: “Som més a prop de l’èxit que de la derrota”

Xavi: “Som més a prop de l’èxit que de la derrota”

El tècnic del FC Barcelona afirma que “toca canviar el xip” després de la derrota a la Supercopa i afronta amb optimisme la segona meitat de temporada

S’ha perdut un títol però en queden tres per disputar-se. Aquest ha estat el missatge principal de Xavi Hernández a la roda de premsa d’aquest dimecres, prèvia a la visita al camp de l’Unionistas de Salamanca, després de la dolorosa derrota patida diumenge contra el Reial Madrid a la final de la Supercopa disputada a Riad. “Hem de canviar el xip i tornar a tenir bones sensacions”, ha explicat.


Per al tècnic, la derrota al Clàssic no és un partit que pugui servir com a exemple del seu Barça. “Hem de millorar a nivell defensiu i no podem encaixar tant ni donar tantes facilitats. No vam estar bé a la pressió alta i vam fallar tots, començant per mi. Va sortir tot al revés”, ha explicat. “Però no podem agafar aquest partit com a exemple perquè hem evolucionat molt des del novembre del 2021”, quan Xavi es va fer càrrec de l’equip.

Xavi, precisament, ha volgut posar èmfasi en tots els objectius assolits des de la seva arribada al càrrec. “Soc aquí perquè s’han cobert els objectius. Quan em fitxen em diuen que l’objectiu és quedar quarts i acabem segons. L’any passat l’objectiu era guanyar la Lliga i es va guanyar la Lliga i la Supercopa, superant les expectatives. I aquest any l’objectiu és guanyar títols i estem a meitat de temporada amb els tres títols més importants encara en joc. Som molt més a prop de l’èxit que de la derrota”, ha explicat.

En aquest sentit, el tècnic també ha volgut agrair la visita del president Joan Laporta al primer equip aquest matí, abans de l’entrenament, en què ha transmès un missatge d’optimisme i unitat a jugadors i staff.

L’Unionistas, davant del “partit de la seva vida”

Sobre el partit d’aquest dijous corresponent als vuitens de final de la Copa, Xavi ha explicat la importància de “tornar a tenir bones sensacions” en una eliminatòria en què el Barça és el clar favorit. “Som els favorits i volem passar a quarts”, ha afirmat, alhora que ha reconegut que l’Unionistas és un equip amb cara i ulls. “Tenen joc aeri, joc directe i les idees molt clares. És un camp difícil. Per a ells és el partit de la seva vida”, ha avisat.

Xavi ha explicat també que Vitor Roque podria tornar a tenir minuts després d’haver tingut unes “petites molèsties” que li van impedir jugar a la Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut