Xavi: “Volem reaccionar”

Xavi: “Volem reaccionar”

El tècnic del FC Barcelona ha catalogat la Reial Societat com un equip intens i, per tant, és un escenari ideal per capgirar la situació

No serà una jornada fàcil per al FC Barcelona. Els blaugranes es desplacen a Sant Sebastià per disputar la jornada 12 contra la Reial Societat. Un escenari perfecte per guanyar i mostrar que “volem reaccionar”, com ha explicat Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia al duel del Reale Arena

Treball per arribar a l'excel·lència

“Tenim un test d'alt nivell. L'equip d'Imanol Alguacil fa molt bé les coses, és intens i juga molt bé a futbol”, així ha radiografiat el rival lliguer el tècnic de Terrassa. Una figura que ha insistit a fer un pas endavant en un escenari complicat després de la derrota al Clàssic. “Ens hem d'exigir molt més i continuar treballant amb humilitat per donar la volta als quatre punts de distància i aquest és un partit per demostrar-ho”, ha explicat Xavi. ”Sempre volem l'excel·lència. La paraula 'conformitat' no és a l'ADN del FC Barcelona”, ha afegit. 

”Hem de fer un reset en un camp complicat. Estem enfadats i tenim ràbia dins, però tenim temps d'esmenar el nostre error”, ha sentenciat Xavi. L'entrenador culer ha continuat la seva anàlisi de la darrera derrota dient que han de "controlar els detalls i no tenir moments de desconcentració”.

Content amb l'alta de Pedri

L'egarenc s'ha basat en la qualitat de tota la plantilla per capgirar la situació: ”Tenim un vestidor sa i noble. Estic content amb el treball i la predisposició de totes les peces de la plantilla. Tenim futbolistes amb molta fam guanyadora”. També ha tingut paraules per diferents individualitats de la coralitat. Com és el cas de Pedri, que ha rebut l'alta mèdica i ha entrat en la convocatòria: ”És una molt bona notícia per a l'equip. És un futbolista capital per la manera que volem jugar”. 

Xavi també ha dedicat part del seu discurs a Cancelo: ”Tenim moltes alternatives. Pot jugar Araujo o Kounde, però el veig bé. És un futbolista molt fort, físicament i mentalment”. A més a més, ha afegit que Raphinha i Lewandowski tenen bones sensacions. En canvi, Frenkie de Jong encara té dolor tot i haver entrenat parcialment amb el grup. 

Molts elogis cap a Aitana

En aquesta roda de premsa, també hi ha hagut temps per elevar la figura d'Aitana Bonamatí. La recent Pilota d'Or té captivat Xavi Hernández: ”Té molta importància en el joc del FC Barcelona. És un espectacle veure-la jugar, amb l'ADN nostre”, ha remarcat el tècnic del FC Barcelona abans d'aquest transcendental matx al camp de la Reial Societat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut