La convocatòria per viatjar a Mallorca

La convocatòria per viatjar a Mallorca

Xavi Hernández ha citat 20 culers per disputar la jornada 7 de la Lliga amb l'objectiu de seguir a la primera posició

La Lliga no s'atura. Després d'una remuntada per emmarcar contra el Celta a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el FC Barcelona es desplaça fins a les illes Balears. Concretament, a Mallorca per jugar contra el conjunt de Javier Aguirre. L'Estadi de Son Moix (dimarts 26 de setembre a les 21.30 hores) serà l'escenari on els de Xavi Hernández buscaran els tres punts per seguir al capdavant de la classificació. 

 

Per afrontar aquest repte, el tècnic de Terrassa ha ofert una llista amb 20 blaugranes. Aquests són els noms: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, R. Araujo, I. Martínez, Gavi, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos A., Romeu, S. Roberto, Gündogan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal i Fermín

Perfilant els detalls del matx

Quasi sense temps per recuperar-se del triomf agònic contra el conjunt gallec, els culers han canviat de xip per preparar el duel contra el Mallorca. És per això que s'han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els jugadors del primer equip disponibles; també s'ha entrenat Marc Vidal del Barça Atlètic. Tothom està centrat a endur-se la victòria de Palma. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut