Barça - Athletic Club: Classificades per a la final! (2-1)

Les blaugranes s'enfrontaran a la Real Societat per intentar alçar la Copa de la Reina el proper 18 de maig

Nova final pel combinat de Jonatan Giráldez. Les blaugranes intentaran alçar la Copa de la Reina el proper 18 de maig en la final que es jugara entre el Barça i la Real Societat. Les cuelrs han certificat la seva participació despres de guanyar a l'Athletic Club al Johan (2-1) i fer valer el 0-3 de l'anada.

Avantatge per la mínima al descans

Amb el resultat de San Mamés, les blaugranes afrontaven el partit com una final més. Els tres gols aconseguits al camp de l'Athletic no han condicionat a les culers que han sortit a totes per tornar a guanyar un nou duel.

Tant és així que al minut 19, les de Jonatan Giráldez han obert la llauna amb un gol de Mariona. La balear ha aprofitat una errada defensiva del combinat basc per enviar l'esfèrica al fons de la xarxa de Quiñones (1-0).

Al llarg de la primera meitat, les barcelonines han tingut un parell d'ocasions clares més per obrir forat. Primer Clàudia Pina ho ha intentat amb un xut potent després Salma ho ha provat amb una gran desmarcada. Ambdues accions s'han topat amb la portera basca, que ha completat una gran primera part per mantenir un únic gol en contra en el lluminós.

L'Athletic ho intenta amb tot

El combinat de David Aznar ha fet un gran treball defensiu i ofensiu a la segona meitat. Primer ha aconseguit neutralitzar l'atac blaugrana bloquejant el centre del camp culer. Després ha posat totes les seves armes a la davantera per intentar aconseguir capgirar l'eliminatòria. I momentàniament ha pogut empatar el duel amb un gol de Pinedo al minut 63.

Ara bé, és molt difícil plantar cara al Barça i malgrat que les de Giráldez han patit uns minuts d'incertesa amb l'Athletic dominant el duel, han aconseguit marcar el gol de la tranquil·litat al minut 72. Patri ha aprofitat una deixada espectacular de Mariona per marcar el 2-1 i encarar la classificació per una nova final.

A la final

Finalment, a les acaballes del partit, les culers han estat a punt de fer el tercer en vàries ocasions, fins i tot en una la pilota ha acabat al fons de la xarxa visitant, però l'acció ha estat anul·lada per fora de joc. Amb el 2-1, les culers han certificat la presència a la final de la Copa de la Reina 2024 i es jugarà el títol amb la Real Societat el pròxim 18 de maig.