Barça - Xota: Arrenca la Copa

Barça - Xota: Arrenca la Copa

El Barça de futbol sala aixeca el teló de la competició que durant aquests dies es jugarà a Cartagena amb el seu partit de quarts de final (18.30 hores)

Ha arribat el dia. El Barça de futbol sala juga aquest dijous els quarts de final de la Copa d'Espanya contra l'Osasuna Magna (18.30 hores). Un partit que significarà el tret de sortida de la competició que aquests dies es juga a Cartagena. L'objectiu culer no és un altre que superar aquesta eliminatòria i, pas a pas, ser a les semifinals del proper dissabte. 

No serà fàcil, contra un Xota que afronta un dels partits de la temporada. L'equip de Pamplona vol deixar la Lliga en 'stand-by' i donar la sorpresa davant d'un combinat culer marcat per les baixes. Perquè el Barça ha viatjat a Cartagena sense Sergio Lozano, Sergio González, Ferrao i Álex Yepes, tots quatre lesionats. Pito i Adolfo han rebut l'alta mèdica en les darreres hores i s'han reincorporat al grup, mentre que els jugadors del filial Pol Cano, Harrison Santos i Mamadou Touré completen la convocatòria de tretze. 

Els precedents contra el Xota

Aquesta temporada el Barça i l'Osasuna Magna ja s'han enfrontat a la Lliga les dues vegades. En la primera volta, concretament en la jornada 1 de la competició domèstica, l'equip culer va empatar 3-3 a Pamplona, amb dos gols de Catela i un de Pito. Al Palau Blaugrana, l'enfrontament tampoc va ser fàcil, però la victòria va ser culer. 5-4 amb doblet de Pito i gols de Dyego, Antonio i André Coelho per endur-se els tres punts. 

"És clar que podem guanyar aquesta Copa"

Les baixes estan marcant la temporada d'un Barça de futbol sala que arriba tocat físicament per un calendari exigent. Malgrat tot, la plantilla hi confia, però cal anar pas a pas. "Aquesta Copa l’hem de viure ja no partit a partit, sinó minut a minut. Si fem bé les coses és clar que tindrem opcions de guanyar-la. Primer, però, toca el Xota, en un partit sense xarxa en què tot s'iguala", va comentar Dídac Plana. 

 

En la mateixa línia es va mostrar el tècnic Jesús Velasco: "Afrontem la Copa amb alegria. Donarem la cara i competirem segur. Només pensem en el primer partit i en guanyar, guanyar i guanyar”. També el segon capità de l'equip, Dyego Zuffo, assegura que l'equip "està molt motivat per al repte"

 

En cas de classificació, Palma o Inter

Aquest dijous també se sabrà el segon semifinalista. I sortirà del vencedor entre l'Inter i el Palma (21.30 hores). Així doncs, si el Barça aconsegueix derrotar el Xota i passar a les semifinals de dissabte, el seu rival serà o l'equip madrileny i l'equip mallorquí. 

Per l'altra part del quatre, que debuten divendres en els quarts de final, hi ha el Manzaneres-Jáen (19.00 hores) i ElPozo Múrcia-Cartagena (21.30 hores), en un derbi que farà vibrar el Palacio de los Deportes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut