Local

L'u per u dels jugadors cedits pel FC Barcelona

Repassem el rendiment dels diferents jugadors blaugrana cedits arreu d’Europa

Munir El Haddadi, Rafinha, Deulofeu, Marlon, Douglas i Arda. Aquests són els sis jugadors que el FC Barcelona té cedits en diferents equips d’Europa. Rafinha, Deulofeu i Arda han estat els últims en marxar, mentre que Munir, Marlon i Douglas van deixar el Barça en condició de cedits a l’estiu. Repassem com els hi està anant en els seus equips de destí.  

  • Munir està oferint un molt bon rendiment en la seva estada al Deportivo Alavés, fent gala de les seves capacitats ofensives i demostrant ser un gran jugador. S’ha convertit en un fixe a l’onze, ha disputat 20 partits, 17 d’aquests com a titular, i ha anotat 5 gols.
  • Rafinha Alcántara es troba en procés d’adaptació després de la seva arribada al futbol italià. El brasiler, cedit a l’Inter de Milà, ha participat en els dos partits que ha estat disponible i de ben segur que formarà un bon tàndem amb Mauro Icardi, amb qui ja va coincidir al futbol formatiu del FC Barcelona.
  • Gerard Deulofeu va debutar aquesta setmana passada amb el Watford, en el seu retorn a la Premier League. El jove futbolista va disputar 88 minuts, on es va mostrar molt participatiu tot i que encara es troba en fase d’adaptació al seu nou club.
  • Arda Turan va tenir un debut somiat amb l’Istanbul Basaksehir anotant un gran gol als 20 minuts de saltar a la gespa. Ja ha disputat 3 partits amb el seu nou equip i poc a poc està agafant galons.
  • Marlon Santos va començar la temporada a un gran nivell amb el Niça, tot i que actualment no té tan protagonisme.
  • Douglas va ser cedit l’estiu al Benfica. El futbolista brasiler no està tenint gaire minuts amb l’equip de Rui Vitória.
Més notícies aquí