L'eclosió golejadora de Christensen

L'eclosió golejadora de Christensen

El danès acumula tres dianes en menys d'un mes, un interval que assoleix per primera vegada en la seva trajectòria futbolística

Andreas Christensen. Un nom que s'ha acostumat a aparèixer en els marcadors blaugranes del darrer mes. El futbolista danès s'ha destapat com a golejador en partits importants i ha fet pujar a tres els gols del seu compte realitzador. Parc des Princes, Santiago Bernábeu i Montilivi són els escenaris on el 15 ha deixat empremta realitzadora. 

Són les úniques tres dianes que ha firmat, de moment, aquesta temporada 2023/24. Reconvertit en migcentre en les alineacions de Xavi Hernández, Christensen porta tres dianes en menys d'un mes. És una ratxa anotadora en un interval de temps que mai havia demostrat en la seva trajectòria al FC Barcelona, Chelsea i Borussia Mönchengladbach. Sens dubte, que està de dolç. 

Dos amb el cap i un amb la dreta

Aquest camí anotador el va obrir en l'anada dels quarts de final de Champions League davant el PSG. A París, el 10 d'abril, es va apuntar el 2-3 definitiu amb un cop de cap majestuós. Un vol sense motor que va repetir al Clàssic del Bernábeu per obrir el marcador. I el passat 4 de maig, en territori gironí va firmar una festivitat que podria haver sorgit perfectament d'un davanter centre. Control amb el pit i volea per posar el primer al lluminós davant el Girona.

_SG_2426

Tres gols que eleven a quatre el seu compte amb la samarreta del FC Barcelona. La campanya passada en va firmar un a l'Spotify Camp Nou davant el Betis. Va ser després d'una centrada lateral melòdica de Raphinha i amb l'element pensant del cos. D'aquesta manera, tres dels quatre gols que ha cantat de blaugrana ho ha fet després de marcar amb el cap. 

Encara que és la seva millor ratxa realitzadora en un menor lapse de temps, no és la temporada on acumula més gols. Quan vestia la samarreta del Borussia Mönchengladbach en va sumar 4, era la temporada 2016/17. Resten quatre partits de Lliga perquè pugui igualar o, inclús, superar aquesta xifra. Veurem si l'eclosió golejadora de Christensen surt a la llum davant Reial Societat, Almería, Rayo o Sevilla. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut