Bartzokas: “Esperem un partit típic a Istanbul”

Bartzokas: “Esperem un partit típic a Istanbul”

El tècnic blaugrana ha deixat oberta la porta al possible retorn de Navarro, que ha viatjat amb l’equip, però ha dit que “no està al 100%”

El Barça Lassa de bàsquet ha viatjat cap a Istanbul, on aquest divendres afrontarà un nou partit exigent a l’Eurolliga. Els blaugranes visitaran la pista de l’Anadolu Efes dirigit per Velimir Perasovic, que té el mateix balanç de victòries i derrotes (5-5). Abans d’enlairar-se, el tècnic Georgios Bartzokas ha atès els mitjans a l’aeroport del Prat. “Estem parlant del primer classificat de la lliga turca”, ha recordat el grec. Sobre el joc del conjunt turc, Bartzokas ha dit que “es basen en el físic i en el seu talent ofensiu”. “Tenen una gran plantilla, un bon entrenador i serà un altre partit molt complicat per a nosaltres”. Per últim, ha estat clar en explicar quin tipus de partit preveu: “Un partit típic d’Istanbul, això és el que esperem”.

El tècnic del Barça Lassa també ha parlat sobre la possibilitat que Juan Carlos Navarro pugui tornar a jugar. El capità està en la recta final de la seva recuperació, i ha viatjat amb l’equip a Turquia. “Ell va millorant cada dia i està participant en els entrenaments. Volíem que viatgés amb nosaltres, i després de l’entrenament allà decidirem”, ha dit Bartzokas. Tot i així, ha deixat clar que el capità “no està al 100%”. “No volem arriscar, però si és necessari, ho veurem”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut