Anadolu Efes - FC Barcelona Lassa: Un nou i complicat repte a Istanbul

Anadolu Efes - FC Barcelona Lassa: Un nou i complicat repte a Istanbul

Els blaugranes visiten el temible Abdi Ipekci amb la baixa d’última hora d’Stratos Perperoglou, amb un procés víric

El Barça Lassa visita aquest divendres, a les 18 hores i en directe per Esport3 y Movistar+, la pista d’un Anadolu Efes que tan sols ha estat derrotat a la seva pista un cop aquest curs. Els de Bartzokas, que arriben de guanyar dos partits, buscaran ser el segon equip, després del CSKA, en imposar-se al temible Abdi Ipekci aquest curs. Per fer-ho s’hauran de sobreposar a la baixa, per un procés víric, d’Stratos Perperoglou.

El rival

És molt perillós i més a casa seva. Té una mitjana de 95.5 punts a casa seva i és el millor equip de l’Eurolliga en el rebot ofensiu. Per tant, caldrà estar molt atent i concentrat en defensa durant tot el partit. És un equip que té molts jugadors experiments i que han passat per l’ACB com l’exblaugrana DeShaun Thomas, els bases Granger i Heurtel o el pivot Omic. El seu màxim anotador és l’aler-pivot Derrick Brown (13.5 punts i 18.1 de valoració), el seu millor rebotejador és l’aler Honeycutt (8.4 rebots) i el pivot Dunston és la seva garantia interior: 10.6 punts i 6.8 rebots. Tampoc cal oblidar els exteriors Cedi Osman i Bryce Cotton, capaços d’anotar en tot moment.

El Barça

Superar la baixa de Perperoglou i competir seran els primers objectius d’un Barça en el que Claver i Doellman segueixen millorant per agafar l’estat de forma òptim, mentre que Renfroe s’ha adaptat d’allò més bé al joc i al que li demana l’entrenador Bartzokas. Tots dos equips s’han vist les cares 20 vegades en competició europea i els catalans buscaran el sisè triomf de la temporada a la temible pista de l’Anadolu Efes. La tornada a una convocatòria de Navarro, tot i que es desconeix si tornarà a jugar, contrasta amb les baixes segures de Lawal, Ribas i la d’ultima hora de Perperoglou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut