Segon títol de lliga del Futbol Formatiu

Segon títol de lliga del Futbol Formatiu

El Sub10 A es proclama campió de lliga i s’uneix al Sub9-B que va sumar el seu títol de lliga fa dues setmanes

Segon títol de lliga per al futbol formatiu blaugrana després de que el Sub-10 A es proclami campió de lliga aquest dissabte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els blaugranes han guanyat 10-0 a la Fundació PE Europa i s’han alçat campions, com ja ho van fer fa dues setmanes, els companys del Sub-9 B del club.

Sub-10 A

Els nois entrenats per Pol Combellé i Enric Monros s’han proclamat campions de lliga després de superar per 10-0 a la Fundació PE Europa, quan falten quatre jornades del campionat per disputar. Els blaugranes han dominat la lliga de principi a final; 26 victòries, cap empat i cap derrota, concedint només 9 gols en tot el curs. Enhorabona, campions!

 

Sub-9 B

Els jugadors del Sub-9 B van ser els primers campions de lliga del club. L’equip entrenat per Alexandre Miguel i Àlex Fernández es va proclamar campió fa dues setmanes després de vèncer 2-12 al camp de l’Escola F. Àngel Pedraza. Els blaugranes han guanyat els 21 partits que han disputat fins al moment, quan encara falten tres jornades per acabar el campionat. Enhorabona, campions!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut