Les 5 dades que cal saber del Barça-Cadis

Les 5 dades que cal saber del Barça-Cadis

Els blaugranes s'han imposat en 21 dels 30 partits on s'han enfrontat ambdós conjunt i han marcat un total de 65 gols

La competició domèstica arriba a l'Estadi Olímpic amb un duel vibrant. Barça i Cadis s'enfrontaran per 31a vegada en la història en el partit corresponent de la segona jornada de Lliga, el primer en la nova casa del FC Barcelona: l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Per anar escalfant motors, repassem les dades més destacades entre culers i andalusos:

65 gols a favor

El FC Barcelona és l'equip que més gols ha marcat al Cadis. Fins a 65 vegades, els blaugranes han perforat la porteria andalusa. En segona posició trobem el Real Madrid amb dos gols menys (63) i tancant el top 3 l'Atlètic de Madrid amb 59. Aquest fet converteix al conjunt culer en el rival més perillós de l'equip gadità.

21 victòries en 30 partits

El balanç de triomfs, empats i derrota entre Barça i Cadis deixa unes xifres molt favorables al conjunt de Xavi Hernández. Ambdós equips s'han enfrontat en 30 ocasions i d'aquestes 21 han acabat amb victòria culer, 5 en empat i tan sols 4 amb derrota.

Un fortí com a local

Si abans destacàvem el balanç positiu que ens han deixat l'historial de duels entre els dos equips, les xifres encara son més bones si ens centrem en partits on el Barça ha jugat com a local. I és que tan sols en 1 de les 15 ocasions, el club blaugrana ha deixat escapar els tres punts jugant a casa. La resta equivalen a 12 victòries i 2 empats.

Fins a 4 golejadors dins de la plantilla actual

La darrera temporada, el conjunt andalús va ser una de les víctimes de la fam golejadora de l'atac blaugrana. I és que entre el partit d'anada i tornada de la competició domèstica van aconseguir marcar 6 gols, en contra del Cadis que no en va aconseguir cap. Aquests gols van ser obra de 5 jugadors blaugranes, i quatre continuen en les files de Xavi Hernández: Roberto, De JongAnsu i Lewandowski

Primer partit de Lliga a l'Estadi Olímpic

A banda de ser el debut de la Lliga a casa, aquest duel també serà especial perquè s'estrenarà en competició oficial l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Abonats, socis i aficionats prendran per primera vegada la seva nova localitat en el partit d'aquest diumenge a les 19.30, sens dubte un moment especial per donar la benvinguda a l'estadi com a la nostra nova casa on tantes alegries s'esperen celebrar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut