La Juventus Women serà el rival del Gamper femení

La Juventus Women serà el rival del Gamper femení

El partit es disputarà el 24 d’agost a les 19 hores a l’Estadi Johan Cruyff i les entrades ja estan disponibles

La Juventus Women serà el rival del Barça Femení en la 3a edició del Trofeu Joan Gamper, que es celebrarà el dijous 24 d’agost a les 19 h a l’Estadi Johan Cruyff. Les entrades ja estan disponibles al web per gaudir d’una vetllada molt especial en què el conjunt italià repetirà com a convidat, atès que les jugadores de l’australià Joe Montemurro ja es van enfrontar a les blaugranes en la primera edició d’aquest trofeu.

Entrades disponibles al web

Les entrades ja estan disponibles a uns preus d’entre 11 € i 18 € i s'aplicarà un descompte del 50% per a qui adquireixi les entrades durant les primeres 48 hores, fins aquest divendres a les 13 h. A més a més, per la compra de tres o més entradas els usuaris poden accedir a un 25% de descompte familiar amb el codi FCB25.

Les persones sòcies disposen d’un descompte del 50% en el preu d’una entrada i poden adquirir un màxim de sis entrades juntes si fan la compra per internet per a sis socis o sòcies, gaudint del mateix descompte.

Una altra via per aconseguir les entrades per a aquest partit és tenint qualsevol de les opcions de packs d’entrades per a la temporada 2023/24 comprades abans del divendres 11 d’agost, ja que tots els partits de pretemporada locals hi estan inclosos. Pel que fa a aquesta opció, el Club es posarà en contacte per correu electrònic amb les persones que comprin per explicar com sol·licitar les entrades de pretemporada.

Cal recordar que en aquests packs d’entrades per a la temporada 2023/24, els socis i sòcies tenen un 10% de descompte addicional.

Segona participació en un Gamper femení

La d’enguany serà la segona vegada que les torineses participin en un Trofeu Joan Gamper femení pel qual només ha passat, a més a més d’elles, el Montpellier HSC (2022).

L’any 2021 la Juventus Women es va estrenar juntament amb el Barça al trofeu, atès que aquella va ser la primera edició d’un Gamper femení.

Després d’haver jugat contra les blaugranes en dues ocasions a setzens de Champions dos anys enrere, en la temporada 2019/20, les italianes i les catalanes es van retrobar en un Gamper que es va inaugurar en ple context pandèmic i on el Johan va acollir a una reduïda afició, a causa de les restriccions. Durant la trobada, els dos gols de Jenni Hermoso acompanyats dels d’Aitana, Paredes, Graham i Bruna van concloure amb un 6 a 0 a favor del Barça Femení.

Tercer Gamper a l’Estadi Johan Cruyff

Les dues primeres edicions del Gamper femení van tenir lloc a l’Estadi Johan Cruyff, i aquest també serà l’escenari de la tercera. En totes tres edicions el trofeu s’ha quedat a casa.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut