Sol·licitud d’entrades per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Sol·licitud d’entrades per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Els socis i sòcies que tenen un Passi Barça Primer Equip 2023/24 per a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, poden confirmar aquí la seva assistència per als partits que estan disponibles actualment.

El soci o sòcia que ha comprat el Passi Barça 2023/24 per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys ha de confirmar la seva assistència a cada partit

Des del moment en què se sàpiga la data del partit, i fins a 6 dies abans d’aquest, els socis i sòcies hauran de sol·licitar la seva entrada. Si es fa la sol·licitud en aquest termini, tenen l'entrada garantida. Si no s'indica activament que es vol assistir a un partit, el Club no els assignarà cap localitat i no hi podran anar

L’entrada dels partits és digital i s’envia al correu electrònic. Els socis i sòcies compradors de Passi Barça 23/24 no rebran cap carnet físic per accedir a l’Estadi Olímpic.

Es podran sol·licitar entrades agrupades de fins a 6 socis o sòcies. Per fer peticions conjuntes, els passis d'una mateixa petició han de ser de la mateixa zona.

En el cas de socis o sòcies menors de 14 anys, s’ha de fer una petició conjunta amb una persona adulta, i amb un màxim de 3 menors. També ha d'accedir a l'Estadi amb la persona adulta, a la mateixa zona.

La ubicació de les entrades que s’atorguin anirà variant en cada partit dins de la zona del seu passi.

Entre les 24 i les 48 hores prèvies a l’inici del partit, els socis i sòcies titulars rebran la comunicació del Club amb les entrades electròniques (PDF) amb les localitats assignades. Les entrades seran nominatives

PARTITS DISPONIBLES

FC BARCELONA- REAL SOCIEDAD

Tancament formulari: 07/05/24 a les 23.59 h

 

PETICIÓ D'ENTRADA FORA DE TERMINI - VALENCIA

Si no ha confirmat assistència al partit 6 dies abans, aquí es pot sol·licitar assitència fora de termini.

En cas que en el moment de realitzar la petició hi hagi aforament disponible a la seva zona, el Club li assignarà una localitat.

Entre 24 i 3 hores abans de l'inici del partit, la persona que ha fet la sol·licitud rebrà tots els seients assignats (entrada electrònica en PDF)

PETICIÓ MODIFICACIÓ DADES DELS ASSISTENTS

Mitjançant aquest formulari, qui compra les entrades pot modificar les dades de les persones assistents al partit.

En cas que es faci la sol·licitud, els assistents hauran de venir amb l’entrada i mostrar la confirmació de la modificació de dades d'assistents, ja sigui amb el mail rebut imprès o amb el mateix mòbil.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut