S'acaba el camí a LaLiga Promises

Tot i guanyar l'Inter Miami i classificar-se com a primers de grup, els blaugranes han caigut a quarts de final contra l'Atlètic de Madrid

L'Aleví A del FC Barcelona ha posat el punt final a la seva participació a LaLiga Promises Santander Internacional celebrada a Orlando. Els culers han començat la jornada amb molt bon peu derrotant l'Inter Miami (4-0) per certificar la primera plaça del grup A, però, malauradament, els barcelonistes han caigut a quarts de final contra l'Atlètic de Madrid (0-2).

Cap a quarts

Després de la derrota de divendres contra el Betis, l'Aleví A necessitava guanyar el seu partit amb més d'un gol d'avantatge per certificar la seva partició als quarts de final, i així ho ha fet. El conjunt que entrenen Jordi Pérez i Cristian López ha guanyat l'Inter Miami en el darrer partit de la fase de grups. Els blaugranes han vençut els americans per 4-0, una golejada que ha començat a la segona meitat amb gol de Víctor en els minuts inicials. A continuació, dos d'Adri i un de Mamadou han certificat la victòria i la primera plaça del grup A.

bb5c249057184c7e79dd65339ac9faf5

Es queden a les portes de les semifinals

Després d'acabar la fase de grups, ben entrada la tarda s'han jugat els quarts de final. Classificats com a primers de grups, els blaugranes s'ha hagut d'enfrontar a l'Atlètic de Madrid. Tot i ser un duel molt equilibrat, els madrilenys s'han acabat imposant per 0-2 amb dos gols en els darrers minuts de partit.

c60246b16744f22af81a998d0e41dc48

Amb aquesta derrota, l'Aleví A torna cap a casa després de fer una gran feina durant tot el torneig i en què ha pogut demostrar la qualitat del joc blaugrana i els valors que regeixen tant el Club com el futbol.