El Senergy Renovables Sant Just, el rival als quarts de final

El Senergy Renovables Sant Just, el rival als quarts de final

Els Playoffs de la Parlem OK Lliga arrenquen el cap de setmana del 18-19 de maig

Els blaugranes ja saben quin serà el rival als quarts de final de la Parlem OK Lliga. La sèrie de Playoffs al millor de 3 partits ha enquadrat els d’Edu Castro amb el Senergy Renovables Sant Just. El Barça ja fa setmanes que sap que tindrà el factor pista a favor en totes les eliminatòries després d’haver finalitzat primers de la fase regular, amb un balanç final de 22 victòries, 2 empats i 2 derrotes, amb 145 gols a favor i només 49 en contra.

Faltava conèixer qui sumaria els punts necessaris per finalitzar vuitè i, finalment, els del Baix Llobregat n’han tingut prou amb un empat contra l’Igualada Rigat HC per finalitzar en l’última plaça que dona accés a les places de la lluita pel títol i es tornaran a veure les cares amb els culers per quarta vegada en la seva primera temporada a l’OK Lliga. 

Els de Mia Ordeig s’han enfrontat en fins a tres ocasions aquesta temporada contra els d’Edu Castro. L’equip entrenat per un exblaugrana va disputar la jornada 8 de la fase regular contra els blaugranes després d’un inici impecable que els va permetre arribar al duel que jugaven com a locals en segona posició. Tot i que es van avançar en el marcador, el Barça va guanyar (1-4) el primer duel. En la jornada 21 es van tornar a creuar al Palau Blaugrana amb un resultat final (4-2) favorable als d’Edu Castro en la setmana prèvia a la disputa de la Copa del Rei. Una competició que també van disputar amb la condició de caps de sèrie la primera vegada que la jugaven i, després de superar el PAS Alcoi i els amfitrions, el Parlem Calafell, es van plantar a la final contra el Barça, que va ser molt superior (6-0) i es va endur la 26a Copa del Rei de la seva història. 

Per tant, queda encara el cap de setmana de la Final a 4 de la WSE Champions League pel mig, on el Barça no hi va arribar per ben poc, per preparar i treballar els conceptes tàctics i arribar de la millor manera possible als duels de Playoff contra un equip que, queda clar, és ja la revelació de la temporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut