Mataró - Barça: Final amb triomf a la lliga regular (2-5)

El Barça s'imposa a Mataró en el darrer compromís abans del play-off pel títol de l'OK Lliga

El Barça tanca amb victòria la Lliga regular en la seva visita a la pista del Mataró (2-5). En el partit avançat de l'última jornada, on els culers ja tenies el liderat assegurat i els maresmencs ja havien certificat el seu descens, l'última prova abans del play-off s'ha superat amb bones sensacions.

Paueti (x2) i Sergi Llorca obren el camí

Ben aviat, Pau Bargalló ha traduït les primeres ocasions culers en el gol inaugural (0-1,min. 7) i en el segon un minut després (0-1, min. 8) transformant una falta directa. L'efectivitat culer ha fet acte de presència quan Sergi Llorca ha culminat una gran passada de Marc Grau (0-3, min. 11). El partit ja s'havia posat molt coll avall per als d'Edu Castro, tot i que el Mataró ha respost al moment amb un gol de penal d'Oriol Lladó (1-3, min. 12).

El Mataró entra en el partit

I, tot i la insistència culer buscant algun gol més, amb un pal inclòs de Panadero, aquest ha estat el marcador al descans. A la represa, el mataroní Gerard Cusachs ha retallat distàncies culminant un contracop després de nombroses ocasions del Barça (2-3, min.30). El pavelló Jaume Parera ha celebrat especialment el seu gol, tractant-se del seu últim partit com a jugador del Mataró.

Joao Rodrigues i Marc Grau asseguren el triomf

Però els ha silenciat gairebé al moment Joao Rodrigues (2-4, min. 31) definit una assistència de geni de Bargalló. Un cop més, els pals li han negat el gol a Llorca i Alabart per a segellar del tot un triomf que també porta la firma de Sergi Fernández. El porter blaugrana s'ha fet enorme per a aturar, amb només tres minuts de diferència, dues faltes directes per les targetes blaves que han vist Alabart primer i Llorca després.

Superats els minuts de pressió local, ara sñi, la sentència definitiva. Obra de Marc Grau, en un mà a mà amb el porter que el '28' ha transformat (2-5, min. 47) per a posar-li la clausura a un partit i una Lliga regular excel·lent per al Barça. Ara, tocarà esperar a la jornada de diumenge per a conèixer el primer rival en el play-off pel títol de Lliga.

Fitxa del partit

Mataró: 2
Barça: 5

Mataró: Sergi Grané, Gerad Cusachs, Marc Ollé, Xavi Burguillos i Lluc Vila - cinc inicial - Gerard Garró, Oriol Lladó, Jordi Pérez, Abel Moya i Guillem Carbonell.

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Marc Grau i Joao Rodrigues - cinc inicial - Carles Grau, Sergi Panadero, Xavi Barroso, Sergi Llorca i Eloi Cervera.

Gols: 0-1, Pau Bargalló (min. 7); 0-2, Pau Bargalló (min, 8); 0-3, Sergi Llorca (min. 11); 1-3, Oriol Lladó (min. 12); 2-3, Gerard Cusachs (min. 30); 2-4, Joao Rodrigues (min. 31); 2-5, Marc Grau (min. 47).

Àrbitres: Iván González i Marc Martín. Targeta blava a Ignacio Alabart i Sergi Llorca, del Barça.