Eloi Cervera renova fins al 2027

Eloi Cervera renova fins al 2027

El jove igualadí, que va arribar aquest estiu, amplia el seu contracte per tres temporades més i disposarà de fitxa del primer equip

El FC Barcelona i Eloi Cervera han arribat a un acord per ampliar el contracte del jove igualadí a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2027. Així doncs, Cervera veu renovat el seu contracte per tres temporades més.  Als seus 18 anys, encara en edat júnior, Eloi Cervera disposarà de fitxa del primer equip. 

Cervera, arribat aquest estiu passat del seu club de formació, l’Igualada Rigat HC, equip amb el qual va fer el seu debut la temporada passada a l’OK Lliga, en un duel precisament contra el Barça, ja ha disputat fins al moment 36 partits amb el primer equip blaugrana. Un jugador que aporta velocitat, talent individual, desequilibri, defensa i un munt de qualitats més que li auguren un futur esplèndid.

Va fer el seu debut oficial amb la samarreta blaugrana a la Supercopa, on per cert, va repartir dues assistències de gol. Des d’aleshores, no ha parat de sumar minuts de qualitat i ha aportat el seu granet de sorra en l’aspecte golejador amb 6 dianes en les diferents competicions: 3 a l’OK Lliga, 2 a la Copa Intercontinental i 1 a la Copa del Rei. És per tot això que el Barça fa una clara aposta de present i de futur i blinda al jugador que ha meravellat a tot el món de l’hoquei patins amb la seva aportació a una de les millors plantilles del món en la seva temporada d’explosió. 

 

 

Declaracions d’Eloi Cervera:

“És una alegria molt gran. La confiança que m’està donant el club és d’agrair. Molt content de poder seguir sumant anys al millor club del món. A fer-ho el millor possible i seguir endavant.

”Per mi és tot un somni. Ha sigut molt fàcil entre cometes. Arribar a un club com el Barça no és senzill i tant els companys, com els membres de l’staff i els directius m’han ajudat molt i estic molt agraït. 

Declaracions de Gaby Cairo: 

“La seva renovació és una notícia de present i de futur. S’ha fet amb  un lloc al primer equip als seus 18 anys que és molt complicat. Ens ha sorprès molt positivament. S’ha guanyat la confiança dels seus companys i de l’staff i aquesta renovació és la primera pedra d’un projecte de futur. L’Eloi estarà sens dubte al nostre vaixell.

”A mi m’havien dit que era molt agosarat quan deia que podria ser el nou Beto Borregán. Jo ho espero. Té molt de futur per endavant. Ho fa pràcticament tot bé i el que ha de fer és potenciar i millorar el que està fent perquè té un recorregut molt llarg”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut