Finques Prats - Barça: Derrota a domicili (6-5)

Els blaugranes han tingut una gran primera meitat, però els locals han revertit el resultat a l'últim minut del partit / FOTOS: Santi Iglesias

El Barça ha caigut en el seu desplaçament al Pavelló Onze de Setembre contra el Finques Prats Lleida (6-5). Els doblets de BargallóMarc Grau no han estat suficients per batre un sòlid i exigent rival que ha tingut en Nuno Paiva el seu líder amb un hat-trick.

João sorprèn des del primer moment

Quan només havien transcorregut 16 segon del xiulet inicial, una combinació entre Barroso i João Rodrigues ha avançat el Barça (0-1). El migcampista blaugrana havia recollit una passada prèvia de Bargalló a, precisament, el davanter portuguès que no havia atrapat i així el '26' ha pogut assistir el màxim golejador de l'equip.

S'amplia ràpidament la distància

El Barça no ha cedit en la seva empenta d'augmentar l'avantatge i mitjançant Marc Grau, ha col·locat el segon al marcador. El de Lloret de Mar ha aprofitat una gran assistència de Pau Bargalló, que aquest cop sí, ha pogut connectar amb un company, i ha rematat a plaer davant Martí Zapater (0-2).

Tres minuts més tard, ha estat el capità del Barça qui ha pogut celebrar un gol. Bargalló ha executat magistralment la falta directa, la qual ha suposat la targeta blava de Sergi Falguera, i ha fet el tercer dels culers deixant, a priori, el partit sentenciat (0-3).

Els locals reaccionen

Minut cinc i l'enfrontament ja tenia un clar color blaugrana, però el Llista Blava ha demostrat perquè és un dels equips més exigents i sòlids com a local. Xavier Aragonès ha encès la flama dels seus seguidors i amb un gran xut ha batut Carles Grau (1-3). Quan l'afició blava pràcticament no havia acabat de celebrar el primer, ha arribat el segon del Lleida.

Un dels referents dels lleidatans, Nuno Paiva, ha agafat per sorpresa la defensa del Barça i ha retallat l'avantatge del Barça a un sol gol (2-3). 44 segons d'eufòria local. El Llista Blava no ha cessat amb la seva voluntat d'empatar el partit i ho ha pogut fer en dues ocasions a través d'Ojeda i Jordi Badia, però Carles Grau s'ha fet immens sota pals.

Tanmateix, qui ha tingut més a prop el gol ha tornat a ser João Rodrigues, però Martí Zapater ha aturat el penal del portuguès a les acaballes de la primera meitat (min. 24). Amb el 2-3 al marcador lleidatans i barcelonins s'han encaminat als vestidors.

Bargalló fa el quart

Una gran recuperació de Marc Grau sobre Nicolás Ojeda, ha servit perquè el de Lloret li cedeixi la pilota a Pau Bargalló que ha tornat a ampliar a dos la diferència entre ambdós equips (2-4).

El Lleida ha reaccionat al cop i, nou minuts després, ha tornat a retallar distàncies gràcies a una falta directa d'Ojeda (3-4). L'argentí ha sabut batre a l'u contra u Carles Grau.

CELEBRACIÓ

El Finques Prats remunta

Xavier Aragonès ha tornat a erigir-se en el líder dels locals i amb una canonada des de llarga distància, ha empatat el partit, quan faltaven 15 minuts per acabar (4-4). L'eufòria, però, ha anat en augment i 10 minuts més tard (min. 46), Nuno Paiva ha completat el doblet personal, el qual ha servit per donar, per primera vegada, l'avantatge al Lleida (5-4).

Marc Grau, al cap de 24 segons, ha empatat el partit amb una gran lectura de joc. El '28' blaugrana s'ha col·locat al costat de la porteria de Zapater i ha tornat a col·locar la igualtat al lluminós (5-5). Aquesta, però, no ha pogut segellar el resultat final, ja que Nuno Paiva ha fet un hat-trick al minut final amb una gran jugada individual que ha fet que la victòria es quedi al Pavelló Onze de Setembre (6-5).

FITXA TÈCNICA

Finques Prats Lleida, 6.
Barça, 5.

Finques Prats Lleida: Martí Zapater, Nuno Paiva, Xavier Aragonès, Nicolás Ojeda, Jordi Badia -cinc inicial- Javier Sánchez, Julián Martínez, Sebastià Moncusí, Sergi Duch, Sergi Folguera.

Barça: Carles Grau, Xavier Barroso, Pau Bargalló, Marc Grau, João Rodrigues -cinc inicial- Sergio Fernández, Jan Curtiellas, Miquel Escala, Sergi Llorca, Eloi Cervera.

Gols: 0-1, João Rodrigues (min. 1); 0-2, Marc Grau (min. 3); 0-3, Pau Bargalló (min. 5); 1-3, Xavier Aragonès (min. 7); 2-3, Nuno Paiva (min. 8); 2-4, Pau Bargalló (min. 30); 3-4, Nicolás Ojeda (min. 39); 4-4, Xavier Aragonès (min. 35); 5-4, Nuno Paiva (min. 46); 5-5, Marc Grau (min. 46); 6-5, Nuno Paiva (min. 49).

Àrbitres: Jordi Reverter i Albert Barba. Faltes: 9-11.