Barça-Sporting CP: Units per la remuntada

Barça-Sporting CP: Units per la remuntada

(20.30 hores, Esport3) Els blaugranes intentaran remuntar un 4-1 advers amb l’ajuda d’un Palau Blaugrana que presentarà una molt bona entrada

Per fi ha arribat el dia assenyalat en vermell al calendari. Després del 4 a 1 de l’anada a Lisboa, els blaugranes van tenir clar que, amb la feina feta a la fase regular de la competició domèstica, tots els esforços des d’aleshores s’havien de centrar en preparar-se bé per intentar la remuntada de l’eliminatòria de quarts de la WSE Champions League contra l’Sporting que es disputarà aquest dijous 11 d’abril (20.30 hores, Esport3) davant d’un Palau que s’espera amb una molt bona entrada per part de l’afició blaugrana. Edu Castro ha enviat un missatge a l’afició abans del duel: “Agraïts per l’ambient que es viurà perquè no només és per intentar revertir el resultat, també és un homenatge a l’hoquei i estic convençut que passarem”. En la mateixa línia, Pau Bargalló “agraeix el suport de l’afició” i destaca que “és primordial i ho hem d’aprofitar. Ens sentim preparats i amb molta il·lusió”. 

Amb la confiança de revertir la situació

L’Sporting CP és un rival temible que intentarà mantenir l’avantatge de l’anada, en un partit que els blaugranes van veure com s’escapava al tram final de l’enfrontament a terres portugueses. Fet l’anàlisi, Pau Bargalló creu  que “hem de fer un partit similar al de l’anada. Simplement hem de minimitzar els errors que vam cometre”. Mentre que el tècnic blaugrana pensa que “hem de treballar bé cada situació de joc, ser molt pulcres en defensa i en atac, sobretot vigilar les transicions i tenir plena confiança en la capacitat que tenim per revertir la situació”. 

 

 

A per la remuntada

Els blaugranes porten un mes treballant aspectes del duel d’alt voltatge que els espera aquest dijous, però aquesta setmana l’equip respira un ambient diferent, sabent que aquest és “el partit” tal i com el defineix Edu Castro. El tècnic blaugrana ja va recuperar tots els efectius en l’últim partit d’OK Lliga i per tant, comptarà amb tots els disponibles del primer equip a excepció del lesionat Matias Pascual. Com sempre, Eloi Cervera completarà la convocatòria. Els àrbitres del duel seran Franco Ferrari i Claudio Ferraro. 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut