João Rodrigues anuncia la seva marxa a final de temporada

João Rodrigues anuncia la seva marxa a final de temporada

El davanter portuguès acaba contracte el 30 de juny i dirà adéu al Barça després de 6 temporades al club

El davanter portuguès del Barça, João Rodrigues, ha anunciat la seva marxa del club el proper 30 de juny, coincidint amb la data d’expiració del seu contracte. Després de 6 temporades defensant els colors blaugrana, el ‘79’ posa punt i final a una història plena de gols i integració al club i a la ciutat. En un vídeo publicat a les xarxes socials del club i al seu compte personal, João ha agraït el suport de l’afició des del primer dia, ha explicat que és una decisió personal i ha afegit que “vol emprendre nous reptes professionals”. 

Uns números admirables

El portuguès, que va aterrar al club la temporada 2018/19 procedent del Benfica, arribava per assegurar gols i ha complert amb escreix. En les 6 temporades vestint la samarreta del Barça, ha marcat, fins al moment, un total de 314 gols. Un davanter amb una rematada al primer toc insuperable i que aquesta temporada ja suma 59 dianes, a només 7 de superar el seu millor registre golejador com a blaugrana. Tal i com remarca el davanter, el seu objectiu és “centrar-se en tot el que queda per fer feliç a l’afició fins a l’últim segon”. En tot aquest temps, Rodrigues ha celebrat 18 títols i encara existeix la possibilitat d’augmentar a 20 aquesta xifra. 

 

 

El missatge de comiat

“Hola Culers, Tinc un missatge per a vosaltres! 

Després de 6 temporades magnífiques al club...Després d’haver viscut el naixement del meu fill Afonso i la meva filla Maria aquí a Barcelona...D’haver après una llengua tant bonica com la vostra...D’haver marcat més de 300 gols lluint amb orgull l’escut del Barça...I d’haver aconseguit fins al moment, 18 títols al vostre costat...

Us vull anunciar que no seguiré vinculat al club la temporada que ve

És una decisió personal i vull que ho conegueu de primera mà. Crec que la meva etapa aquí ha sigut molt bonica però ara vull emprendre nous reptes professionals. Estic molt agraït al Barça per tots aquests anys, ha sigut un somni. 

Tant jo com la meva família ens hem sentit estimats des del primer dia i el record que em quedarà serà per sempre! 

Us ho volia fer saber ara perquè el meu objectiu prioritari  és el de centrar-me en tot el que queda i defensar com sempre he fet aquests colors que tant m’estimo. 

Encara ens queden dos títols per lluitar junts. Intentarem amb totes les forces la remuntada per poder ser a la final four de la Champions...I encara ens queda la lluita del playoff pel títol de lliga.  Per part meva donaré tot el que tinc per seguir fent feliç a l’afició fins a l’últim segon.

Sempre us portaré al cor! Visca el Barça!”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut