Deportivo Liceo – Barça: Espectacle assegurat!

Deportivo Liceo – Barça: Espectacle assegurat!

(12.00 hores, Esport3) Els blaugranes visiten Riazor amb les baixes de Pau Bargalló, Xavi Barroso i Sergi Fernández

El Barça torna a Riazor aquest diumenge i això és sinònim d’espectacle (12.00 hores, Esport3). Pràcticament un mes després del duel que els va enfrontar en l’última jornada de la fase de grups europea (2-4), els blaugranes tornen a la pista del Deportivo Liceo ja refets de l’ensopegada a l’anada dels quarts de la WSE Champions League a la pista de l’Sporting CP (4-1) i després de la victòria aconseguida el passat cap de setmana contra el Parlem Calafell (6-1) al Palau Blaugrana.

Un duel de màxim nivell i intensitat 

Els d’Edu Castro visiten una pista que sempre espera amb ganes al conjunt blaugrana. Els precedents tant del playoff final de la temporada passada, que va acabar amb el Barça campió de la 33a lliga de la seva història, com tots els que s’han jugat aquesta temporada, són de bon regust pels blaugranes, que volen tornar a vèncer per seguir augmentant la ratxa de partits invictes, d’agafar més confiança de cara a la tornada dels quarts de la Champions i ho volen fer en una de les pistes més complicades de la competició i contra un rival que encadena 8 partits consecutius sense perdre, els sis últims amb victòria a la competició regular. “Tenim molt recent el partit de la Champions que va ser molt competit. És un rival molt ben treballat”. Sobre aquest fet, Carles Grau afegeix que “esperem un partit complicat, ells volen intentar quedar segons a l’OK lliga i nosaltres anem allà pensant que serà un partit que pot servir de preparació pel partit contra l’Sporting de l’11 d’abril”. 

 

 

Sergi Fernández, baixa d'última hora

El Barça s’ha preparat tota la setmana amb la ment centrada en fer un bon partit a La Corunya malgrat les baixes de l’equip. Ni Pau Bargalló ni tampoc Xavi Barroso seran convocats per les respectives lesions que arrosseguen i a les ja conegudes del ‘8’ i el ‘26’ blaugranes, hi hem d’afegir la d’última hora del porter Sergi Fernández, que pateix unes molèsties al genoll esquerre. El tècnic blaugrana admet que “estan sent dies complicats perquè anem perdent efectius pel desgast que ha suposat l’últim mes i mig però també confiem plenament amb els jugadors de la base i segur que confeccionarem un equip per ser molt competitius”. Carles Grau també apunta que “ens ha tocat rebre unes quantes lesions, hem d’estar units i si en falta un segur que l’altra el substituirà. Els jugadors de la base ens ajuden i aporten minuts de qualitat i, de pas, és un aprenentatge per a ells”. Per tant, Edu Castro podrà comptar amb la resta de jugadors disponibles del primer equip a excepció del també lesionat Matias Pascual, com és habitual. Completaran la convocatòria el jove Eloi Cervera  i també viatjaran Miki Escala, Jan Curtiellas i Adrián Galán. Els àrbitres del duel seran Alberto Pérez i Juan Iglesias.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut