Barça - Calafell: Triomf plàcid (6-1)

Els blaugranes es refan del mal resultat de la competició europea amb una golejada al Palau Blaugrana

Victòria molt important per a la moral blaugrana. Després del mal resultat en el partit d'anada de la competició europea contra l'Sporting (4-1), els blaugranes necessitaven un gran triomf davant de l'afició per recuperar les bones sensacions. El FC Barcelona ha derrotat al Calafell (6-1) en un partit molt complet dels d'Edu Castro que es jugava en un dia inusual ja que corresponia al duel 19a jornada de la Parlem OK Lliga.

De tres...

Els culers han començat el xoc contra el combinat del Baix Penedès molt concentrat. Conscients que la victòria els podia donar més que tres punts, el Barça ha volgut començar a encaminar el duel des del primer minut.

El primer gol no ha tardat a arribar. Ignacio Alabart ha estat l'encarregat d'obrir la llauna per al bàndol culer (1-0, min.4). Tres minuts més tard, el gallec ha tornat a aparèixer per firmar el doblet i posar el 2-0 en el marcador (min.7)

A la festa també s'ha volgut sumar Joao Rodrigues quan al minut 10 ha obert escletxa amb el 3-0. Un resultat que sentenciava pràcticament l'enfrontament en arribar al descans.

... en tres

A la represa, el festival de Joao ha continuat. El portuguès ha seguit al ritme a Ignacio Alabart i ha signat el doblet que permetia eixamplar el marcador fins al 4-0 (min. 29). Ara bé, el gallec, dos minuts després, ha marcat el hat-trick que arrodonia una actuació perfecta del "3" culer. (5-0, min.31).

El Calafell ha intentat frenar l'ofensiva blaugrana sobreposant-se en atac, ja que en defensa, des del minut u de partit, els del Baix Penedès no han trobat la manera de frenar als barcelonins. Els de Xavier Esplugues han tingut fins a tres pals per retallar distàncies, però no ha estat fins al minut 33 que ha arribat el gol visitant. Domènech ha estat l'encarregat de marcar el gol de l'honor i posar el 5-1 en el lluminós (min. 33).

Finalment, Marc Grau ha posat la cirereta marcant el sisè i últim gol blaugrana al minut 44 per acabar sentenciant una victòria important esportivament, però també per la moral de l'equip.

FITXA DEL PARTIT

BARÇA, 6
CALAFELL, 1

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Sergi Panadero, Marc Grau, Joao Rodrigues - cinc inicial - Miquel Escala, Jan Curtiellas, Sergi Llorca, Eloi Cervera

Calafell: Gerard Camps, Joan Pascual, Arnau Xaus, Jordi Ferrer, Oriol Vives - cinc inicial - Carles Domenech, Abel Salvado, Borja Espinosa

Gols: 1-0, Ignacio Alabart (min. 4); 2-0, Ignacio Alabart (min. 7); 3-0, Joao Rodrigues (min. 10); 4-0, Joao Rodrigues (min. 29); 5-0, Ignacio Alabart (min. 31); 5-1, Domenech (min. 33); 6-1, Marc Grau (min. 44).

Àrbitres: Jordi Reverter i Daniel Pico. Faltes 7-6.