Barça - Parlem Calafell: Com a casa, enlloc

Barça - Parlem Calafell: Com a casa, enlloc

(20.30 hores, Esport3) Els blaugranes reben la visita del Parlem Calafell amb baixes i després d’una dura derrota a l’anada dels quarts de final de la WSE Champions League

Com a casa, enlloc. Aquesta afirmació cobra més sentit que mai abans del duel que va quedar ajornat per la disputa de la Intercontinental corresponent a la jornada 19 de la Parlem OK Lliga contra el Parlem Calafell (20.30 hores, Esport3) i que es jugarà aquest dilluns al Palau Blaugrana. Els blaugranes arriben al partit després d’una dura derrota a la pista de l’Sporting CP (4-1) a l’anada dels quarts de final de la WSE Champions League i no hi ha millor remei que tornar a jugar davant de l’afició culer per recuperar les sensacions, la confiança i encarar els tres partits previs com a preparació abans de la tornada del duel europeu. El conjunt blaugrana ja és matemàticament campió de la fase regular de la Parlem OK Lliga i, per tant, es pot permetre el luxe de competir sense estar pendent de  la classificació i buscant la millora constant en el joc i, ja de pas, seguir augmentant la ratxa de partits invictes a la competició domèstica, que ara mateix és de 54 duels sense conèixer la derrota. 

 

 

Sergi Llorca valora el sentiment actual de la plantilla: “Tenim al cap que queda la tornada i farem tot el possible per afrontar-la bé i poder passar”. Aquest dilluns “tenim una oportunitat per tornar a sumar, fer un bon partit davant la nostra gent i recuperar la confiança”. En la mateixa línia el tècnic blaugrana afegeix que “és una sensació nova però sabem que no està tot dit. El que hem de fer és gestionar els esforços per la fita tan important que tenim d’aquí ben poc. Com més bé competim, més bé ens estarem preparant”. 

Un rival en estat de gràcia

El Parlem Calafell arriba al partit amb una bona dinàmica de resultats a la competició domèstica, amb els últims 7 duels sense conèixer la derrota, amb 5 victòries i 2 empats. Els de Ferran López compten amb una plantilla que combina experiència i joventut, i amb un Arnau Xaus en un bon estat de forma amb 28 gols marcats a la Parlem OK Lliga, a set del pitxitxi Joao Rodrigues, com a un dels homes de moda del conjunt del Baix Penedès. Un rival sempre complicat i que a l’anada ja va posar les coses molt complicades al Joan Ortoll, on els blaugranes van aconseguir la victòria (3-5) gràcies a dos gols en l’últim minut d’Ignacio Alabart. Llorca creu que “Tenen un equipàs, ho estan demostrant a la lliga, també van fer una bona copa i haurem de fer un bon partit”. El tècnic blaugrana els defineix com “un equip molt competitiu que defensa molt fort i sempre posa les coses complicades. Estem avisats”. 

La Copa i la Minicopa, protagonistes abans del duel

Els blaugranes tornen a casa i ho fan amb la Copa del Rei guanyada fa una setmana a Calafell. Abans d’iniciar el partit, tant els membres del primer equip com també els de l’equip Infantil de l’hoquei formatiu blaugrana, mostraran davant de l’afició els títols de campions de la Copa i la Minicopa. Els d’Edu Castro arriben al duel amb baixes de pes després d’un mes i mig de màxima exigència i que ha suposat un desgast físic important. Pau Bargalló té una lesió a l’adductor llarg de la cama dreta i estarà unes tres setmanes de baixa, mentre que Xavi Barroso té un lesió als isquiotibials de la cama esquerra i es perdrà el partit contra el Parlem Calafell. Sobre aquest fet, el tècnic es mostra amb la idea de “recuperar molt bé la gent per afrontar aquest important partit i amb els jugadors de la base ajudant-nos com sempre”. Per tant, el tècnic blaugrana no podrà comptar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla ni tampoc amb el lesionat de llarga durada Matias Pascual. Completaran la convocatòria com és habitual el jove Eloi Cervera i també Miki Escala i Jan Curtiellas. Els àrbitres del duel seran Jordi Reverter i Daniel Picó. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut