Sporting CP – Barça: Partit vital a Lisboa

Sporting CP – Barça: Partit vital a Lisboa

(19.30 hores, Esport3) Els campions de Copa visiten la difícil pista de l’Sporting CP a l’anada dels quarts de final de la WSE Champions League

Sense temps per celebrar com es mereix el títol de campions de Copa, el tercer de la temporada, aquest dijous el Barça afronta un repte majúscul. Ni més ni menys que el partit d’anada dels quarts de final de la WSE Champions League a la pista de l’Sporting CP (19.30 hores, Esport3). Els blaugranes que es troben en una bona dinàmica de joc i de resultats, amb dos dels tres títols aconseguits en l’últim mes, saben la importància de tornar de Portugal amb un resultat positiu per afrontar la tornada al Palau el pròxim dijous 11 d’abril.  Tant el tècnic, Edu Castro com João Rodrigues ho tenen clar: “El mateix diumenge després de guanyar ja sabíem que teníem un repte molt il·lusionant i difícil a la vegada. Arribar a la Final Four és un dels objectius de la temporada”. “Estem contents pel títol però ja tenim els cinc sentits pel partit a Lisboa. Els jugadors fan molt fàcil la gestió de grup. Són hiperprofessionals. Volem fer un gran partit i això passa per preparar-nos bé”.  

 

 

Un ambient i un rival de màxima dificultat

L’Sporting CP és un rival temible, amb múltiples perills. L’equip que entrena Alejandro Domínguez  compta amb una gran porteria defensada habitualment per Girao i amb jugadors de gran talent com João Souto, ‘Nolo’ Romero, Toni Pérez o Ferran Font, entre d’altres. Actualment són els tercer classificats de la lliga portuguesa. “És una de les pistes més complicades del món, amb un rival exigent, amb defensa agressiva i molts u contra u en atac. Sabem els perills que poden presentar. La Copa ens ha donat confiança i sempre és millor jugar així, arribem amb moltes ganes. Volem treure un bon resultat per la tornada”. João Rodrigues ho té clar i en una línia similar s’expressa el tècnic blaugrana: “Estem parlant d’un equip immens. Et diria tots els jugadors. Són molt intensos, surten al contraatac a gran velocitat...hem de contrarestar-los a base de coratge, de cap i de concentració. Els dos equips patirem. Nosaltres ens presentem allà a guanyar el partit i no pensar més enllà, com si fos una final”. 

Un partit transcendental

El conjunt blaugrana, campió el passat diumenge de la Copa del Rei, va descansar el passat dilluns i haurà gaudit de només dos entrenaments per afrontar un partit transcendental. L’anada dels quarts ja és aquí i els blaugranes han viatjat aquest dimecres amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla a excepció del lesionat Matias Pascual. Completarà la convocatòria com sempre el jove Eloi Cervera. Els àrbitres del duel que es disputarà al pavelló João Rocha seran Filippo Fronte i Marco Rondina.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut