Senergy Renovables Sant Just – Barça: A per la Copa!

Senergy Renovables Sant Just – Barça: A per la Copa!

(20 hores, Esport3) Els blaugranes volen sumar la tercera Copa consecutiva davant d’un Sant Just que ha fet història

A un pas d’aconseguir l’objectiu desitjat. Els blaugranes disputaran la final de la Copa per desena temporada consecutiva després de superar amb patiment al Voltregà Movento Stern (3-2) en la segona semifinal del dia. En la primera, el Senergy Renovables Sant Just, el rival a la final (20 hores, Esport3), ha fet història després de derrotar al Parlem Calafell (1-3) i aconseguir, d’aquesta manera, el bitllet pel duel decisiu en la seva primera participació a la Copa. Els del Baix Llobregat intentaran sorprendre els reis de copes que saben que per sumar la tercera de forma consecutiva, la 26a de la història, hauran de suar de valent per superar el Sant Just.

El conjunt revelació de la temporada

L’equip entrenat per Mia Ordeig, tot i disputar la primera edició del torneig del KO, és un equip amb jugadors experimentats i que poden presentar molts perills. De fet, en els dos duels de la competició regular ho han demostrat. Han perdut contra els d’Edu Castro però han competit de tu a tu. Un equip que ja va donar la sorpresa acabant la primera volta de la competició com a segon classificat, que va tornar a impressionar a tothom fent fora al Pas Alcoi en l’últim segon de la pròrroga als quarts de final i que han confirmat les sensacions contra els amfitrions a les semifinals. Per tant, ens espera un partit pel títol de màxima emoció entre els vigents campions i els debutants a la gran cita. 

 

 

L’equip Infantil, finalista de la Minicopa

L’equip Infantil també s’ha classificat per la final de la Minicopa després de superar el Reus Deportiu i l’Igualada Rigat HC en el seu camí cap al partit decisiu. Aquesta és la sisena edició del torneig i el conjunt blaugrana ha aconseguit fins al moment, les 5 edicions disputades. Ara bé, l’any passat la van disputar a diferència de la resta d'edicions, amb els equips juvenils. Així doncs, els infantils del Barça buscaran endur-se de nou el títol contra el Sant Just, que curiosament també serà el rival de la final que es disputarà a partir de les dotze del migdia al Joan Ortoll.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut