Barça – Voltregà Movento Stern: A la final de la Copa! (3-2)

Barça – Voltregà Movento Stern: A la final de la Copa! (3-2)

Els blaugranes derroten el conjunt osonenc a les semifinals i s'enfrontaran contra el Senergy Renovables Sant Just

A un triomf de guanyar la Copa del Rei! El Barça ha derrotat el Voltregà Movento Stern i s'ha classificat per a la final de la competició del KO després d'un partit molt disputat (3-2). Aquest diumenge (20.00 hores, Esport3), els d'Edu Castro es jugaran el títol contra el Senergy Renovables Sant Just, que ha superat el Parlem Calafell a l'altra semifinal (1-3).

Inici amb ocasions

El partit ha començat digne d'unes semifinals de Copa del Rei, amb un inici elèctric i un intercanvi de cops entre ambdós conjunts. Els d'Edu Castro s'han topat amb el ferro de la porteria del Voltregà fins en tres ocasions. La primera, de Marc Grau, i les dues restants, d'un Pau Bargalló molt incisiu en atac. Les oportunitats han anat sorgint en els dos equips i tant Carles Grau com Oriol Codony s'han fet gegants a les seves respectives porteries per evitar les dianes.

Pau Bargalló obre la llauna

I quan només faltaven tres minuts per acabar la primera meitat de la semifinal ha aparegut Pau Bargalló. El 8 blaugrana ha recuperat la pilota al mig del camp i ha posat la directa cap a porteria com un coet. El davanter ha marcat el primer gol culer i ha posat la primera pedra cap a la final de Copa (1-0, min. 22). Així, s'ha arribat al descans amb els d'Edu Castro per davant en el marcador.

El Barça posa terra per mig

A la represa, els blaugranes han sortit amb la intenció de sentenciar el partit. En una triple ocasió, a la tercera ha sigut la vençuda. Oriol Codony ha aturat els xuts de Pau Bargalló i Ignacio Alabart en primera instància, però João Rodrigues ha enviat el tercer refús al fons de la xarxa (2-0, min. 30). El Voltregà ha pogut tornar a posar-se en el partit després que els àrbitres xiulessin un penal, però Carles Grau ha aparegut una altra vegada per salvar els mobles. I tot seguit, els barcelonins també han tingut l'opció de pràcticament sentenciar el duel a partir de la desena falta dels rivals, però Pau Bargalló no ha pogut celebrar la directa.

Intercanvi de cops i de gols

A 10 minuts del final, els osonencs han posat emoció a la semifinal. Jordi Burgaya s'ha fabricat ell mateix el gol en aixecar la pilota i batre Carles Grau per reduir la diferència en l'electrònic. Just de seguida, el Voltregà ha continuat creient després que el porter rival aturés una altra vegada dues directes a Ignacio Alabart i Pau Bargalló respectivament. Una targeta blava a Èric Vargas i la 15a falta del Voltregà han donat opció als blaugranes per acabar de rematar l'eliminatòria, però els d'Edu Castro no ho han pogut aprofitar.

La 10a falta també ha caigut en contra del Barça i els rivals han tingut l'oportunitat d'empatar el partit, però el porter blaugrana ha posat l'estic per evitar-ho. I quan els santhipolencs hi creien més, ha tornat a aparèixer Pau Bargalló... amb asterisc. Una canonada del de Sant Sadurní d'Anoia ha entrat dins la porteria del Voltregà i ha significat el tercer gol blaugrana, però la diferència no ha estat molta estona en el lluminós. Una targeta blava a João Rodrigues l'ha aprofitat Àlex Rodríguez per marcar el segon dels visitants i continuar somiant. Un somni que no ha acabat complint-se i el Barça ha aconseguit classificar-se per a la final de la Copa del Rei.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 3
Voltregà Movento Stern, 2

Barça: Carles Grau, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Marc Grau, João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Fernández, Sergi Panadero, Xavi Barroso, Sergi Llorca, Eloi Cervera

Voltregà Movento Stern: Oriol Codony, Aleix Molas, Àlex Rodríguez, Gerard Teixidó, Jordi Burgaya -cinc inicial- Miquel Estrada, Èric Vargas, Pau Roquet, Lluc Sitjà, Humbert Serra

Gols: Pau Bargalló (1-0, min. 22), João Rodrigues (2-0, min. 30), Jordi Burgaya (2-1, min. 40), Pau Bargalló (3-1, min. 42), Àlex Rodríguez (3-2, min, 43)

Àrbitres: Miguel Díaz Cosme i Jonathan Sánchez García. Faltes: 11-18. Targeta blava per a Èric Vargas (Voltregà) i João Rodrigues (Barça)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut