Tres Campionats d’Espanya per acabar una temporada rodona a l’hoquei formatiu

Tres Campionats d’Espanya per acabar una temporada rodona a l’hoquei formatiu

L’Infantil, el Juvenil i el Junior han aconseguit els tres trofeus estatals, que se sumen als dos Campionats de Catalunya, a la Minicopa i a l’Eurockey u15

L’hoquei formatiu blaugrana està d’enhorabona! Tres equips s’han proclamat campions d’Espanya en les darreres dues setmanes, afegint un palmarès en que també hi figuren dos Campionats de Catalunya, una minicopa i un Eurockey U15. La temporada està a punt d’arribar al seu final i, a manca de definir la posició del Barça C a Nacional Catalana, aquests son els èxits i objectius que s’han aconseguit.

Barça Atlètic: 4a posició             

El filial ha aconseguit una quarta posició al grup Nord d’OK Lliga Plata, sumant un total de 43 punts i sent l’equip menys golejat de la competició (53).

Barça C: permanència a Nacional Catalana

El segon filial també ha aconseguit l’objectiu de la permanència en la màxima competició catalana. En el play-off, l’equip està jugant-se acabar en 5a o 6a posició.

Junior: Campió d’Espanya

El conjunt entrenat per Raul Castillo ha quedat sots-campió de Catalunya en l’últim segon de la final disputada a Lleida davant l’Igualada. En els campionats d’Espanya disputats a Alameda de Osuna, sí ha pogut proclamar-se campió després de superar l’Alcobendas (1-3).

Juvenil: Campió de Catalunya, d’Espanya i de la Minicopa

L’equip dirigit per Dani Moreno ha aconseguit tres títols durant el curs 22/23. El doblet de Catalunya i d’Espanya s’ha decidit en dues grans finals contra el Girona a Cambrils (4-2) i a Gandia (4-1). Als dos èxits del final de curs també cal sumar-hi la Minicopa del mes de març a Calafell.

Infantil: Campió de Catalunya, d’Espanya i de l’Eurockey-U15

L’Infantil també ha aconseguit tancar la temporada amb tres títols. El curs va començar amb la celebració de l’Eurockey U15, amb una gran final a Lloret de Mar davant el Benfica (3-2), i ha acabat amb els dos desitjats trofeus de Catalunya i d’Espanya. Les dues finals s’han disputat davant el Vila-seca. A Lleida, els de David Cáceres s’han imposat 1-4 i, a Mieres, han guanyat 6-2.

Aleví: Tercer de Catalunya

Els més petits de la casa, també entrenats per David Cáceres, han aconseguit la tercera posició al Campionat de Catalunya després de caure a les semifinals del Campionat de Catalunya a la tanda de faltes directes davant el Recam Làser Caldes (3-3 i 3-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut