Els equips base ja coneixen els seus rivals pels Campionats de Catalunya

Els equips base ja coneixen els seus rivals pels Campionats de Catalunya

Els juvenils i els alevins seran els primers en disputar els Campionats de Catalunya, entre el 28 i el 30 d’abril

Un cop finalitzades les fases regulars, els equips de l’hoquei formatiu blaugrana ja preparen els Campionats de Catalunya de les categories júnior, juvenil, infantil i aleví. En el sorteig realitzat aquest dimecres a les instal·lacions de la Federació Catalana de Patinatge s’han conegut els respectius rivals de grup. Els primers a participar seran els equips juvenils i alevins, el cap de setmana del 28 al 30 d’abril. La següent setmana entraran en joc tant el júnior com l’infantil.

Uns campionats que no només tindran en joc el títol de campió de Catalunya, sinó que també atorgaran dos bitllets pels Campionats d’Espanya. Un al·licient per tancar la temporada de la millor manera possible.

Júnior

L’equip dirigit per Raul Castillo disputarà els seus partits el 5, 6 i 7 de maig. Enquadrats al grup A, els blaugranes tindran com a rivals al GEIEG, l’Igualada A i el Tordera. Els partits es jugaran a la província de Lleida, en quatre seus diferents: Vila-Sana, Alpicat, Bell-lloc i la mateixa ciutat de Lleida.

Juvenil

També al grup A estarà l’equip juvenil, conjuntament amb el GEIEG B, el Girona A i el Congrés A. En aquest cas, el torneig tindrà lloc a les localitats de Cambrils, Riudoms, Vila-Seca i El Vendrell. L’equip de Dani Moreno jugarà entre el 28 i 30 d’abril.

Infantil

El Vilanova A, el Vilassar A i el Reus Deportiu A seran els rivals de l’infantil en la primera fase del campionat, de nou al grup A de competició. Els de David Cáceres coincidiran amb el júnior, ja que el campionat es disputarà en les mateixes seus i en les mateixes dates (el primer cap de setmana de maig).

Aleví

Per últim, els més petits del planter disputaran el seu torneig a Tarragona, el 28, 29 i 30 d’abril. En aquest cas, els seus rivals seran el Cerdanyola A, el Mataró A i l’Igualada A. Els partits es jugaran a Tarragona, en les mateixes instal·lacions que el juvenil.

A banda dels equips que disputaran els Campioants de Catalunya, l’activitat a l’hoquei formatiu la protagonitzaran aquest cap de setmana els filials: el Barça Atlètic jugarà la penúltima jornada d’OK Lliga Plata a Olot (dissabte 22 a les 17 hores), mentre que el Barça C disputarà la repesca de Nacional Catalana davant el Vilanova (dissabte 22, a les 18:30 hores, a Llars Mundet i diumenge 23, a les 18:30 hores, a Les Casernes de Vilanova).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut