Barça-Kiel, a la semifinal de la TruckScout24 EHF Final4

Barça-Kiel, a la semifinal de la TruckScout24 EHF Final4

Els dos equips amb més títols de Champions de la història lluitaran per ser a la final

El Barça ja coneix el seu rival a la TruckScout24 EHF Final4. Els blaugranes s'enfrontaran a les semifinals de la Champions al THW Kiel, tal com ha designat el sorteig celebrat aquest dimarts a Budapest.

El duel entre catalans i alemanys es jugarà a les 18h del dissabte 8 de juny i correspondrà a la segona semifinal.

L'altra semifinal, a les 15 hores, la jugaran el Magdeburg contra l'Aalborg. La final serà el diumenge 9 de juny a les 18h, tot al Lanxess Arena de Colònia.

El Kiel va protagonitzar un miracle en els quarts de final davant el Montpellier. I és que els alemanys van aixecar a la tornada (31-21) un desavantatge de 9 gols per a segellar un bitllet per a Colònia.

El Kiel compta amb 4 títols de Copa d'Europa, pels 11 del Barça. Tot i que el Gummersbach té cinc títols, el Kiel (4) i el Barça (10) són els que més cops l'han guanyada sota el paraigües de l'EHF.

L'últim precedent entre el Barça i el Kiel data de la temporada passada. Els blaugranes van guanyar en la vuitena jornada de la fase de grups (26-24), després d'haver empatat en la primera volta a Alemanya (30-30).

El Barça i el Kiel, dos clàssics de l'handbol europeu, es van veure les cares per últim cop en una final a quatre fa dos anys, en la campanya 2021/22. En aquell moment, l'equip de Carlos Ortega va superar els alemanys (30-34) a les semifinals per a acabar enduent-se el títol.

Ortega: "No serà fàcil, com no ho era cap dels possibles rivals"

L'entrenador del Barça, Carlos Ortega, analitza el rival: "El Kiel és un rival molt dur, ells tenen una defensa amb molts kilos. També tenen molt llançament exterior i defensen tant en 3:2:1 com en 6:0", explica.

"No serà fàcil, però és que a aquestes alçades ja cap rival ho és", conclu el tècnic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut