Jonathan Carlsbogard, blaugrana fins al 2028

Jonathan Carlsbogard, blaugrana fins al 2028

El lateral suec amplia el seu contracte, que vencia l'estiu del 2025

El FC Barcelona i Jonathan Carlsbogard han arribat a un acord per ampliar el contracte del lateral esquerre, que vencia l’estiu del 2025, fins al 30 de juny del 2028.

L’acte de signatura ha tingut lloc a les oficines de l’Spotify Camp Nou, amb la presència del president, Joan Laporta, i dels màxims responsables de l’handbol blaugrana.

Carlsbogard va arribar al Barça l’estiu del 2022, procedent del TBV Lemgo de la Bundesliga. Des de llavors, el lateral s’ha confirmat com un dels jugadors més complets d’Europa per la seva contribució en ambdós costats de la pista.

El suec és un fix en el centre defensiu de Carlos Ortega i, a més, aquesta temporada, la seva segona al Club, ha incrementat la seva aportació ofensiva. Les xifres així ho demostren: el lateral ja ha anotat més del doble de gols en aquesta EHF Champions League (34) que en tota l’edició passada (14).

Jonathan Carlsbogard també es troba en un moment dolç amb la seva selecció. Campió d’Europa al 2022 i subcampió del món al 2021, el lateral va sumar aquest mes de gener una nova medalla de bronze a l’Europeu, que alhora valia un bitllet per a París 2024.

La renovació de Carlsbogard és la segona d’aquesta setmana, després de la de Timothey N’Guessan, i se suma a les de Luís Frade (2026), i Petar i Djordje Cikusa (2027). El tècnic blaugrana, Carlos Ortega, també ha ampliat el seu contracte aquesta temporada fins al 2026.

Carlsbogard: “Soc molt feliç a l’equip i al Club”

El suec expressa la seva alegria per renovar: “Estic molt feliç per ampliar el meu contracte. Soc molt feliç a l’equip i al Club. A més, la vida fora de la pista a Barcelona és fantàstica. La meva futura dona també és molt feliç aquí, i això també és molt important”, explica a Barça One.

“Aquesta temporada estic molt feliç també amb la meva situació a l’equip. Jugo molt més i em sento més còmode amb tot. Espero que les coses continuïn així”, analitza.

Carlsbogard té clars els seus objectius: “Vaig venir al Barça per guanyar tots els títols i aquest és també l’objectiu per aquests dos últims mesos de temporada”, assegura.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut