Blendio Sinfín - Barça: Imbatibles (16-37)

Els blaugranes sumen la 26a victòria en la competició domèstica després de derrotar el combinat cantàbric en un duel plàcid

Victòria còmoda abans del duel europeu contra el PSG. El FC Barcelona ha derrotat al Blendio Sinfín (16-37) en un duel dominat de principi a fi pels de Carlos Ortega. Més enllà d'enfrontar-se el ja proclamat campió de Lliga amb un equip ja descendit, la victòria en el duel lliguer era important per agafar sensacions i preparar l'eliminatòria europea contra el combinat parisenc.

Per la via ràpida

Tot i ser un partit poc decisiu, els blaugranes no han afluixat. En joc hi havia la imbatibilitat en la competició domèstica i arribar amb bones sensacions al duel contra el PSG del dijous 25 d'abril. I és que l'enfrontament entre els cantàbrics i els catalans ha estat l'últim test abans de l'importantíssim duel europeu.

Amb el mode piconadora activat, els culers han fet gols de tota mena. Contraatacs, transicions, jugades construïdes... en una primera meitat on han destacat les 4 dianes de Javi Rodríguez i Blaz Janc i les 3 de Richardson, N'Guessan i Ariño. Amb els de Carlos Ortega endollats, el resultat al descans ja era de 6-19.

Segueix la imbatibilitat

La segona part ha estat un tràmit per al conjunt català. El partit no ha canviat de guió i els barcelonins han continuat amb el ritme golejador al 200%. Això ha permès fer rotacions amb l'objectiu de donar descans a peces transcendentals de l'equip i han entrat altres jugadors amb menys protagonisme.

Finalment 16-37, en un duel on Javi Rodríguez amb 9 gols i N'Guessan i Janc amb 5 han estat els màxims anotadors.

FITXA DEL PARTIT

SINFÍN, 16
BARÇA, 37

Sinfín: Juan Manuel Herrero,  Aarón Pardo, Marc López, José Luciano Costa, Jacob Díaz, Jacob Díaz i Marcos Domínguez - set incial - Marcos Aguilella, Stjepan Jozinovic, Lukas Böhm, Diego Monzón, Mikel Galan Arana.

Barça: P. de Vargas, Janc, D.Mem, J.Rodríguez, Richardson, N'Guessan i Ariño - set incial - Pol Valera, Oriol Zarzuela, Óscar Grau, Haniel Langaro, Petar Cikusa, Ian Barrufet, Petrus

Parcials: 1-3, 1-7, 2-12, 3-14, 4-16, 6-19 // 6-22, 9-26, 12-29, 14-31, 15-33, 16-37

Àrbitres: Jesús Escudero Santiuste