Sinfín-Barça: molt més que un tràmit

Sinfín-Barça: molt més que un tràmit

Els blaugranes visiten Santander aquest dissabte (21 h)

El Barça visita aquest dissabte (21 h, LaLiga+) la pista del Blendio Sinfín, un partit que és molt més que un tràmit tot i enfrontar el campió matemàtic de la Liga Plenitude amb un equip ja descendit. I és que els blaugranes volen mantenir-se invictes alhora que afinen les peces per a l’eliminatòria de quarts de final de l’EHF Champions League de la setmana vinent.

El Blendio Sinfín, que només ha pogut sumar 8 punts en les primeres 25 jornades, va puntuar en el seu últim partit a La Albericia, tot i patir una clara derrota (36-24) a casa del Bidasoa en el seu darrer compromís.

Les principals amenaces ofensives de l’equip de Rubén Garabaya són l’exblaugrana Marc López, Alexander Tioumentsev i Marcos Aguilella, entre d’altres.

Per la seva banda, el Barça, ja campió de la Liga Plenitude, continua invicte després de 26 partits jugats. Com va demostrar dimecres davant l’Abanca Ademar de Lleó (39-29), l’equip encara té fam de triomfs.

Carlos Ortega presenta canvis a la convocatòria. Encara amb les baixes de llarga durada de Domen Makuc i Jaime Gallego, el tècnic farà descansar Hampus Wanne, Aleix Gómez i Luís Frade. Completaran la llista, a més de Petar Cikusa, Ian Barrufet, Oriol Zarzuela i Òscar Grau.

El central Pol Valera avisa que cal encarar el partit “amb el màxim respecte” per un Sinfín que voldrà “acabar amb bones sensacions i demostrar que té nivell” per afrontar un duel com el d’aquest dissabte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut