Barça - Ademar León: La primera com a campions (39-29)

El Barça també supera el test contra un Ademar combatiu i segueix acumulant victòries a la Lliga, també com a campió

El Barça no afluixa el ritme després de proclamar-se campions de Lliga i ha superat amb suficiència l'Ademar León al Palau Blaugrana (39-29). Pocs dies després d'aixecar el trofeu, els de Carlos Ortega han tornat a demostrar que s'obliguen a guanyar-ho tot contra un equip que arribava en un gran estat de forma a Barcelona.

Per davant en tot moment

El duel ha començat amb els típics minuts de tempteig que els blaugrana han utilitzat per agafar un avantatge que, després del 4-3, no ha deixat anar en tot el partit. Tot i que els atacs han començat brillant més que les defenses, Nielsen ha arrencat a bon nivell dins el marc culer. Els lleonesos han hagut de parar el partit amb el 9-5 per intentar evitar que el partit es trenqués massa aviat.

Tot i la reacció visitant (10-9) el Barça ha tornat a posar la directa fins al 15-10 fent gala d'atacs molt ràpids, amb una gran varietat i trobant de forma recurrent els extrems. Amb un avantatge prudencial s'ha arribat al final d'un primer temps (20-16) que ha acabat amb bastants minuts compartint pista per als germans Cikusa.

Ademar amenaça, però el Barça reacciona i s'escapa

La segona meitat ha començat amb el Barça negat en atac, i Ademar aprofitant-ho per acostar-se a només un gol en diverses ocasions, però sense arribar a empatar. A partir d'aquell moment, els blaugrana han tornat a agafar una renda com la del primer temps, amb una gran direcció de Melvyn Richardson. Els visitants han buscat frenar-ho amb un temps mort que ha estat estèril, perquè el Barça ha agafat una velocitat de creuer que no ha aturat fins al final del partit (39-29).

Amb el triomf, els de Carlos Ortega segueixen acumulant sensacions abans de la Champions contra el PSG, el dia 25 a París i el 2 de Maig al Palau. No obstant, tindran un test més de preparació, aquest mateix dissabte a la pista del Sinfín (21.00h)

Fitxa del partit

Barça: 39
Ademar León: 29

Barça: Nielsen (0), Alexi (5), Dika Mem (4), Frade (4), Petrus (0), Carlsbogard (2) i Ariño (4) - set inicial - Gonzalo (0), Valera (1), Janc (6), N'Guessan (2), D. Cikusa (0), Richardson (7), Barrufet (2). P. Cikusa (1) i Javi Rodríguez (1).

Ademar León: Álvaro Pérez (0), Zapico (0), Radoslaw (0), Moreira (3), Rodrigo Pérez (6), Popovic (0) i Casqueiro (3) - set inicial - Kilian (0), Miñambres (3), Carlos Álvarez (6), Sanz (4), Pagliotta (1), Anderson (2), Samuel Saiz (1), Alberto Martín (0) i Borges (0).

Parcials: 3-2, 6-4, 10-7, 14-10, 17-12, 20-16 / descanso / 20-19, 24-22, 27-22, 31-24, 35-25, 39-39.

Àrbitres: Ignacio García Serradilla i Andreu Marín Lorente.