Barça-Ademar: clàssic entre setmana

Barça-Ademar: clàssic entre setmana

Els blaugranes tornen dimecres (20h) al Palau

El Barça torna aquest dimecres (20h, LaLiga+) al Palau. Els blaugranes reben l’Abanca Ademar León, en un duel clàssic a l’Asobal i que correspon a la jornada 27 de la Lliga Plenitude, avançada per la disputa dels quarts de final de l’EHF Champions League. Els ja campions s’enfronten a un equip en ratxa.

L’Ademar arriba en una molt bona dinàmica, que els permet somiar encara amb Europa. El conjunt dirigit per Dani Gordo és cinquè, amb 29 punts, i ve esperonat per una ratxa de quatre victòries en els seus últims cinc partits.

El quadre lleonès compta a les seves files amb el màxim golejador de la Lliga, l’extrem Carlos Álvarez, i té altres amenaces com Juan Castro o Adrián Casqueiro. El seu porter Saeid Barkhordari també està entre els millors del campionat en xifres.

Per la seva banda, el Barça torna al Palau amb el títol sota el braç, aconseguit en el derbi del passat dissabte. Carlos Ortega no podrà comptar encara amb Hampus Wanne, ni amb els lesionats de llarga durada Jaime Gallego i Domen Makuc.

El tècnic repeteix convocatòria respecte a la de Granollers, amb l’única novetat de la inclusió de Djordje Cikusa en el lloc de Haniel Langaro.

J. Rodríguez: “Som el Barça i hem de continuar guanyant”

El pivot Javi Rodríguez analitza el partit a la prèvia: “L’Ademar ve en una ratxa bastant bona, encara lluitant per Europa. És un equip que lluita molt. Allà vam guanyar bé però ens va costar. Serà difícil, perquè ells vindran amb ganes de seguir allà a dalt i donar-nos un ensurt”, assegura.

Rodríguez és ambiciós tot i ser campions matemàtics: “Tenim el títol ja a la butxaca, però som el Barça i hem de continuar guanyant tots els partits. A això sortirem. Tots els títols ens serveixen per millorar i per preparar futures competicions”, conclou.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut