Anaitasuna-Barça: continua la cursa pel títol

Anaitasuna-Barça: continua la cursa pel títol

Els blaugranes juguen dissabte (19h) a Pamplona

El camí del Barça continua a la Liga Plenitude. Els blaugranes han de seguir sumant en la lluita pel títol aquest dissabte (19h, Esport3 i LaLiga+) a la pista de l’Helvetia Anaitasuna, un rival amb tradició tot i no estar en el seu millor moment de forma. El duel correspon a la jornada 24 de la competició domèstica.

L’equip navarrès és desè a la classificació, lluny de qualsevol perill per la permanència però també a una distància considerable de les places europees.

L’Anaitasuna ve de perdre amb claredat en el seu últim desplaçament, a casa del Bidasoa (42-33), però ha sumat cinc dels últims sis punts en jocs a la seva pista.

El partit de la primera volta entre el Barça i l’Anaitasuna, avançat a primers de setembre per la Super Globe, va acabar amb victòria catalana per un contundent 45-26.

L’entrenador blaugrana, Carlos Ortega, recupera Thiagus Petrus, que ja ha superat els seus problemes musculars. Així, Ortega ha citat per al partit als 15 jugadors disponibles del primer equip -Makuc i Gallego segueixen de baixa- i a Petar Cikusa.

Janc: "Tenen una defensa molt agressiva"

L’extrem Blaz Janc analitza l’Helvetia Anaitasuna a la prèvia: “Ells tenen una defensa molt agressiva. Per això hem d’estar molt concentrats, fer la nostra defensa i generar gols al contraatac. No volem lesions però ens ho deixarem tot per guanyar el partit”, assegura.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut