El Barça s’enfrontarà al PSG als quarts de final de l’EHF Champions League

El Barça s’enfrontarà al PSG als quarts de final de l’EHF Champions League

L’anada serà l’última setmana d’abril i la tornada, al Palau, la primera de maig

El Barça ja té rival per als quarts de final de la Machineseeker EHF Champions League. S’enfrontarà per un bitllet a la final a quatre al PSG, que ha eliminat als vuitens de final a l’Orlen Wisla Plock amb un marge global de 5 gols.

El partit d’anada, a París, es jugarà el 24 o 25 d’abril. La tornada, al Palau Blaugrana, serà el dimecres 1 de maig o el dijous 2. Els horaris definitius es confirmaran aquest divendres i les entrades per al duel a Barcelona estaran a la venda a partir de dilluns vinent, 8 d’abril.

El PSG va accedir als vuitens de final com a tercer classificat del Grup A, per darrere del THW Kiel alemany i de l’Aalborg danès. Els francesos han superat la ronda de vuitens amb una doble victòria contra l'Orlen Wisla Plock (26-30 a l'anada i 34-33 a la tornada).

L’últim precedent entre el Barça i el PSG data de la passada Final Four, corresponent a la temporada 2022/23. Els blaugranes van superar els parisencs 37-31 en el partit per la tercera posició.

El duel al Palau seria l’últim de Nikola Karabatic a la Champions League si la classificació caigués del costat català, ja que l’històric lateral francès, blaugrana entre el 2013 i el 2015, es retirarà al final de la present temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut