Barça-Nava: un rival en ratxa visita el Palau

Barça-Nava: un rival en ratxa visita el Palau

Els duel (dj, 17h) obre la jornada abans de les vacances

El Barça obre aquest dijous (17h, LaLiga+) la jornada 23 de la Liga Plenitude rebent el Viveros Herol Nava. El conjunt castellà està en ratxa, amb quatre victòries en els últims cinc compromisos, incloent un triomf davant el Bidasoa. Els blaugranes s’hauran d’ajudar del Palau per continuar fent camí cap al títol.

El bon moment del Nava té nom i cognoms: Gedeón Guardiola. El pivot va fitxar per l’equip segovià ara fa un mes i, des del seu debut, tot han estat victòries. Contra el Bada Huesca (36-34), contra el Fertiberia Puerto Sagunto (25-31) i contra el Bidasoa (29-28), donant la sorpresa amb remuntada inclosa.

El Nava és ara sisè a la classificació, amb 24 punts, i mira de reüll les posicions europees. A més de Gedeón Guardiola les principals amenaces dels castellans són el seu germà, Isaias Guardiola (41 gols), Dani Pérez (87 gols) i Jakub Prokop (87 gols). També destaca la presència a la porteria de Dzmitry Patotski.

El Barça arriba al partit líder de la Liga Plenitude, amb 43 punts i 9 de marge sobre el Bidasoa, segon classificat. El conjunt de Carlos Ortega, que compta amb les baixes per lesió de Domen Makuc, Jaime Gallego i Thiagus Petrus, busca retrobar-se amb la seva millor versió.

A la primera volta, els blaugranes van patir a Nava però es van imposar per 31-37.

Carlsbogard: "Serà difícil, ells tenen jugadors perillosos"

El lateral Jonathan Carlsbogard analitza el partit a la prèvia: "El partit serà difícil. Ells estan fent una bona temporada i tenen jugadors perillosos, com els Guardiola", avisa qui va ser company dels germans al Lemgo alemany.

El suec recorda que és important "guanyar aquests partits de Lliga abans que torni la Champions" per apropar-se al títol.

"Estem bé. Hem entrenat bé. Tot i que necessitem millorar coses, l’equip funciona bé", assegura.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut