Un mes clau per a l’esdevenir de la Liga Plenitude

Un mes clau per a l’esdevenir de la Liga Plenitude

El Barça afronta cinc partits seguits a la competició domèstica

El Barça afronta un mes clau en el futur de la Liga Plenitude. Els blaugranes tenen per davant cinc partits seguits a la competició domèstica, que entra en la seva recta final, abans de reprendre l’EHF Champions League amb la disputa dels quarts de final.

Els homes de Carlos Ortega són líders amb set punts d’avantatge sobre el segon classificat, el Bidasoa. Tot just queden 9 jornades -cinc d’elles en els propers 30 dies naturals- i 18 punts per repartir.

El primer dels cinc compromisos en competició domèstica passa per la costa llevantina. El Barça visita aquest dissabte (19h, Esport3 i LaLiga+) el TM Benidorm, setè classificat de la Lliga i un rival incomodíssim en la primera volta (33-30).

L’equip tornarà al Palau Blaugrana el dijous de la setmana vinent, 28 de març, a les 17h i contra el Viveros Herol Nava. Tot i ser un dia i hora atípica, en plenes vacances de Setmana Santa, és una gran oportunitat perquè els jugadors es retrobin amb els culers i en especial amb la canalla.

El mes d’abril començarà amb la visita a l’Helvetia Anaitasuna (6/4, 19h), just abans d’un clàssic al Palau. El Barça jugarà el derbi català, contra el Granollers, el dissabte 13 d’abril a les 18 hores. Serà dia gran de Palau.

El tram de cinc partits consecutius de Liga Plenitude finalitzarà amb una visita al Blendio Sinfín el 20 d’abril. Després del pas per Cantàbria serà hora de mirar de nou a la Champions, amb l’anada dels quarts (contra PSG o Orlen Wisla Plock) prevista pel 25 o 26 d’abril. Fins llavors, toca esprintar pel títol de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut