Raúl Entrerríos tancarà una etapa de 14 anys al Barça a final de temporada

Raúl Entrerríos tancarà una etapa de 14 anys al Barça a final de temporada

L’asturià, ara coordinador de la base, vol emprendre “nous reptes professionals”

Raúl Entrerríos, actual coordinador de la base de l’handbol blaugrana, deixarà el Club al final d’aquesta temporada per buscar "nous reptes professionals". L’asturià va defensar la samarreta del Barça durant onze temporades i, després de la seva retirada, ha estat els últims tres cursos al càrrec de l’handbol formatiu del Club.

En la seva primera temporada com a coordinador de la base, Entrerríos va ocupar també la banqueta de l’equip Juvenil.

Raúl Entrerríos va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2010, amb el cartell d’un dels millors centrals del món, i fins a la seva retirada va guanyar tres Champions League (2010/11, 2014/15 i 2020/21), a més d'11 lligues Asobal, vuit Copes del Rei i cinc Super Globe, entre d’altres títols. L’asturià va deixar la pista l’estiu del 2021 com a capità de l’equip.

Des d’aquell moment, Entrerríos va passar a ocupar la coordinació de la base, càrrec que ostentarà fins al 30 de juny de la present temporada.

El FC Barcelona vol agrair la professionalitat i disposició de Raúl Entrerríos durant tota la seva etapa al Club i li desitja el millor en el seu futur.

El text íntegre del seu adeu

"Hola, culers. Estic aquí per comunicar-vos que després de moltes temporades formant part d'aquest gran Club, primer com a jugador i després com a tècnic, ha arribat l'hora de posar fi a aquesta inoblidable etapa. I encara que ha estat una decisió difícil de prendre, sento que és el moment de cercar nous reptes.

Quan vaig decidir retirar-me al Barça, ho vaig fer valorant el privilegi que suposava fer-ho en un lloc únic com aquest i l'oportunitat de seguir vinculat a l'alt rendiment a la secció d’handbol. Després de 20 anys com a jugador d'handbol, m'he esforçat per adaptar-me a les necessitats del club en una nova posició desconeguda per a mi i l'enorme canvi que implica abandonar la pràctica esportiva.

Han estat uns anys intensos plens d’aprenentatges. Poder acompanyar els joves a la seva formació ha estat una experiència molt enriquidora. I al llarg d'aquest procés també he tingut l'oportunitat d'aprendre dels grans professionals que componen l'staff tècnic de l’handbol formatiu i compartir handbol amb tots ells. Visca el Barça!".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut