Setmana de preolímpic per a set blaugranes

Setmana de preolímpic per a set blaugranes

L’aturada internacional implica 13 jugadors del Barça

El món de l’handbol tornar a mirar aquesta setmana a les seleccions nacionals, protagonistes dels tornejos preolímpics i d’altres partits amistosos. Fins a 13 jugadors blaugranes estan cridats a representar els seus països, set d’ells amb el repte d’aconseguir un bitllet per a París 2024.

Fins ara sis seleccions han reservat el seu lloc a la cita olímpica; encara resten sis places més, que quedaran definides aquest cap de setmana.

Sis jugadors del Barça competiran en el mateix preolímpic, que es disputarà a Granollers des del dijous 14 de març al diumenge 17. Allà es veuran les cares Espanya, Brasil, Eslovènia i Bahrain. El format dels tornejos preolímpics és de tots contra tots, amb plaça a París pels dos primers classificats.

Els blaugranes Gonzalo Pérez de Vargas, Aleix Gómez i Javi Rodríguez representaran la selecció espanyola; Thiagus Petrus i Haniel Langaro competiran per Brasil; i Blaz Janc buscarà portar Eslovènia als Jocs.

En paral·lel, Luís Frade competirà en les mateixes dates a Tatabanya, Hongria, contra Noruega, Túnez i Hongria per aconseguir un bitllet olímpic per a Portugal.

Els altres sis blaugranes amb compromisos internacionals aquesta setmana pertanyen a seleccions ja classificades per als Jocs. És el cas dels francesos Dika Mem, Melvyn Richardson i Tim N’Guessan, recents campions d’Europa, que jugaran dos partits amistosos a Montpeller contra Argentina i Egipte.

El danès Emil Nielsen, també amb el bitllet a París a la butxaca, jugarà un matx amistós a Dinamarca davant Suïssa. Per la seva banda, els suecs Jonathan Carlsbogard i Hampus Wanne, també amb presència assegurada a la cita olímpica, es concentraran al seu país però no jugaran cap partit.

Els jugadors disponibles del primer equip blaugrana romandran a Barcelona, amb un pla d’entrenaments que combinarà la preparació física i les sessions a pista, amb la col·laboració del Barça Atlètic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut