Fi a la ratxa d’imbatibilitat de Ter Stegen al Clàssic

Fi a la ratxa d’imbatibilitat de Ter Stegen al Clàssic

Amb el gol rebut al minut 18, de penal, l’alemany va posar fi al seu registre d’imbatibilitat, que s’ha quedat en 601 minuts

Marc-André ter Stegen es va quedar a res de continuar fent història. El gol de Vinicius de penal al Clàssic al minut 18 va posar fi a la ratxa d’imbatibilitat de l’alemany a la Lliga, que s’ha quedat en 601 minuts. Així, el porter blaugrana no ha pogut superar el seu millor registre a la porteria culer, que era de 636 i que va aconseguir la temporada passada. Precisament, també va acabar contra el Reial Madrid. A més, la ratxa de porteries a zero a la competició domèstica es va quedar en sis enfrontaments consecutius.

Dos mesos de l’últim gol rebut

L’últim gol que va encaixar l’1 blaugrana va ser el 17 de febrer, en la visita del Barça al camp del Celta de Vigo. Allà, Iago Aspas va batre Ter Stegen al minut 47 de la segona part per última vegada fins a aquest Clàssic. 601 minuts sense rebre gol amb una gran solidesa defensiva dels blaugranes a la Lliga.

Ter Stegen, viu a la lluita pel Zamora

Malgrat els tres gols rebuts en l'enfrontament contra el Madrid, Ter Stegen continua molt viu a la lluita pel Zamora. El porter alemany ha rebut 20 gols en els 21 partits que ha disputat a la Lliga aquesta temporada, amb un coeficient de 0,95, mentre que l'actual líder del Zamora, Unai Simón, ha rebut 28 dianes en 31 duels, amb un coeficient de 0,90. Per tant, Ter Stegen encara podria emportar-se el seu segon guardó consecutiu. Això sí, l'alemany haurà de jugar els set partits restants de la competició domèstica per arribar als 28 necessaris per optar al trofeu com a millor porter de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut