300 gols contra el Reial Madrid a la Lliga

300 gols contra el Reial Madrid a la Lliga

Christensen ha estat l’autor del gol centenari contra l’etern rival a la competició domèstica

El FC Barcelona ha trencat la barrera dels 300 gols en els Clàssics de Lliga en el duel disputat aquest diumenge al Santiago Bernabéu. La diana d’Andreas Christensen al minut 6 ha permès al conjunt culer arribar a una xifra històrica. 

La llista de màxims golejadors contra el Reial Madrid a la Lliga la capitaneja, com no podria ser d’una altra manera, Leo Messi. L’argentí va marcar 18 gols contra els blancs, mentre que César Rodríguez, amb 12, i Luis Suárez, amb 9, tanquen el podi de golejadors culers en els Clàssics de Lliga. També destaquen, entre d’altres, Estanislao Basora, llegendari jugador del Barça de les Cinc Copes, amb 8 gols, o Quini i Zaldúa, amb 6 cadascun.

Kocsis i Ronaldo, altres golejadors centenaris

L’autor del gol 100 del Barça en un Clàssic va ser Sándor Kocsis, històric davanter culer, en un partit disputat el 21 de gener de 1962 i que va acabar amb victòria blaugrana per 3-1, mentre que el número 200 el va marcar Ronaldo, el seu únic gol en un Clàssic de Lliga contra el Madrid amb la samarreta blaugrana abans de canviar de bàndol, el 10 de maig de 1997, amb un triomf per la mínima contra els madrilenys (1-0). Ara, Andreas Christensen s’ha convertit en l’autor del gol 300 del Barça en un Clàssic de la competició domèstica contra el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut