La convocatòria per al Clàssic

La convocatòria per al Clàssic

Xavi Hernández cita un total de 23 futbolistes per a viatjar a Madrid a per tres punts que enganxin els seus a la lluita pel títol de Lliga

És cap de setmana de Clàssic! No hi ha millor manera de recuperar la motivació després d'un cop dur com el de la Champions que jugar un partit d'alt voltatge com aquest, contra el gran rival històric, el Reial Madrid, i a territori enemic, el Santiago Bernabéu. 

A més, el duel contra els blancs és l'oportunitat més directa que tenen els blaugrana de reduir la diferència que hi ha al capdavant de la Lliga, que ara és de vuit punts, i si els culers aconsegueixen tornar de Madrid amb la victòria quedaria en cinc, amb sis jornades per a disputar-se i un total de divuit punts en joc. Difícil, però no impossible.

Per tal de sumar els tres punts, Xavi Hernández ha confeccionat una convocatòria de 23 futbolistes amb els retorns de Lewandowski, Cancelo i Iñigo Martínez, que van complir sanció el cap de setmana anterior contra el Cadis. Així, la llista queda de la següent forma: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Fermín, Marcos A., Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, Kochen, Cubarsí i H. Fort.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut