Reial Madrid - FC Barcelona: Un Clàssic per a refer-se

Reial Madrid - FC Barcelona: Un Clàssic per a refer-se

Els blaugranes visiten el Santiago Bernabéu amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que els situaria a cinc punts dels blancs, líders de la competició.

Sant tornem-hi. No hi ha temps per a lamentacions, el futbol torna a trucar a la porta dels culers amb un dels duels més emocionants i exigents de la temporada: el Clàssic. Un enfrontament que es presenta com el millor escenari possible per esborrar els fantasmes del dimarts i recuperar l'estat d'ànim plantant cara al Santiago Bernabéu.

El FC Barcelona i el Real Madrid s'enfrontaran el 257è partit entre barcelonins i madrilenys de la història. L'objectiu dels de Xavi és clar: obtenir el triomf que els permetria situar-se a cinc punts de Real Madrid, líder de la taula, a sis jornades per al final de la competició domèstica.

A més, com ja ve sent habitual en els darrers Clàssics, els blaugranes lluiran una samarreta especial per a l'enfrontament. El flow de Karol G vestirà als jugadors del primer equip de futbol que sortiran aquest diumenge a la gespa del Bernabéu amb el logotip de l'artista colombiana a l'equipació.

_GP22596

Amb ganes de revenja

En la primera volta, sota el ritme dels Rolling Stones, el FC Barcelona va caure davant del Real Madrid per 1-2 en l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Amb dos gols de Jude Bellingham, un d'ells al temps afegit, el combinat d'Ancelotti va aconseguir els tres punts i també, marcar el gol 300 del Madrid en els Clàssics i ja n'acumula 301.

El Barça té l'oportunitat d'aquest diumenge d'arribar a aquesta xifra centenària. Amb un gol en tenen prou per sumar les tres-centenes i amb dos, igualarien els registres del combinat blanc, sempre hi quan ells no perforin la porteria de Ter Stegen.

La cara i la creu

Ambdós equips arriben amb dinàmiques molt diferents. Tot i que en la Lliga els blaugranes estan en ratxa, la Champions ha passat factura aquesta setmana. Els blancs es presenten al duel després d'haver certificat la seva presència a les semifinals de la Champions League després de vèncer al Manchester City a la tanda de penals.

En canvi, el Barça va posar punt final al seu camí a Europa després de perdre el partit de tornada a l'Estadi Olímpic contra el PSG. No obstant això, la pilota no s'atura, i els culers tenen l'oportunitat de refer-se superant al Madrid a casa seva i obtenint una victòria que els permeti continuar lluitant per la Lliga.

La convocatòria de Xavi

Per a la visita al Santiago Bernabéu, Xavi Hernández recupera Robert Lewandowski, João Cancelo i Iñigo Martínez, que estaven sancionats contra el Cadis, i formen part d'un grup de 23 futbolistes convocats, que són els següents: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Fermín, Marcos A., Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, Kochen, Cubarsí i H. Fort.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut