La convocatòria per al transcendental duel contra el PSG

La convocatòria per al transcendental duel contra el PSG

Xavi Hernández ha donat a conèixer els 23 blaugranes que formen la llista de la tornada dels quarts de final de la Champions

Ha arribat l'hora de la veritat. Ja queda menys per a l'inici de la tornada dels quarts de final de la Champions Legue entre FC Barcelona i Paris Saint-Germain. Un partit transcendental per l'esdevenir barcelonista en la màxima competició continental. Els de Xavi reben els de Luis Enrique a l'Estadi Olímpic Lluís Companys amb un mínim avantatge (2-3) aquest dimarts a les 21 hores. 

Un partit de traca i mocador que ja coneix els blaugranes convocats. Xavi Hernández ha facilitat una llista que la conformen Ter Stegen, ⁠João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Ferran, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Marcos A., Romeu, Vitor Roque, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, M. Casadó, Fermín, Cubarsí, Marc Guiu i H. Fort. En aquesta convocatòria no apareixen ni Sergi Roberto ni Andreas Christensen, sancionats per acumulació de targetes grogues, ni Gavi ni Balde per lesió. 

Així doncs, ja es coneixen els protagonistes. L'inici d'aquest Barça-PSG està a tocar.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut